Football Talk

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έτσι όπως παίζουμε, δεν πάμε πουθενά!»

Λαουτάρο Μαρτίνες: «Έτσι όπως παίζουμε, δεν πάμε πουθενά!»

Δυσαρεστημένος ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, μετά την ήττα της Ίντερ από την Μπολόνια και προέβη σε μία «σκληρή» δήλωση.

Απόλυτα εκνευρισμένος ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, μετά το φινάλε της αναμέτρησης και τη νέα ήττα της Ίντερ, αυτή την φορά από τη Μπολόνια, με τον Αργεντίνο επιθετικό να επισημαίνει πως αν η ομάδα του συνεχίσει έτσι, δεν θα πάει… πουθενά.

Αναλυτικά, η δήλωση του σέντερ φορ της Ίντερ:

«Εγώ είμαι ξεκάθαρος, τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και μπροστά στις κάμερες. Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, το λέω. Αυτό που βλέπω είναι ότι έτσι όπως είμαστε δεν πάμε πουθενά. Θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα. Θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να ανεβάσουμε το επίπεδο γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά», ανέφερε αρχικά.

Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς που είναι πάντα δίπλα μας. Η Μπολόνια είναι καλή ομάδα και σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς. Αυτή η ήττα είναι σαν συναγερμός. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100%, από εκεί και πέρα μπορεί να έρθει και το γκολ ή και όχι.

«Εγώ είμαι παίκτης και εσείς δημοσιογράφοι. Εσείς κρίνετε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο και αυτά που έχω να πω εγώ στους συμπαίκτες μου θα μείνουν στα αποδυτήρια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0