Football Talk

Τσάβι: «Ήταν το χειρότερο ματς της σεζόν»

Τσάβι: «Ήταν το χειρότερο ματς της σεζόν»

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Τσάβι μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Αλμερία.

Σχετικά Άρθρα

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 από την Αλμερία και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ρεάλ με την Ατλέτικο για να αυξήσει την απόστασή της από τη δεύτερη θέση.

Ο τεχνικός των Καταλανών, Τσάβι, ήταν έξω φρενών με την εμφάνιση των παικτών του και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του, όπου έκανε λόγο για το χειρότερο ματς της ομάδας στη σεζόν.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2/3).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Είναι το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν, τόσο σε επίθεση και άμυνα, όσο και σε δημιουργικότητα κι ένταση. Τίποτα δεν βγήκε όπως θέλαμε. Ίσως η κούραση να παίζει ρόλο. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είμαι θυμωμένος γιατί είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε στους δέκα βαθμούς διαφορά και δεν τα καταφέραμε.

Είμαστε στενοχωρημένοι και πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις τώρα, γιατί έρχεται το δύσκολο κομμάτι στη La Liga και το Κύπελλο και δεν υπάρχει χρόνος για άλλη αποτυχία. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας αυτή τη στιγμή.

Με ενοχλεί πολύ αυτό που συνέβη. Αποτύχαμε, δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Δεν βγάλαμε ένταση, δεν δείξαμε επιθυμία να κερδίσουμε κι αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε πάθος ή ψυχή.

Αποτύχαμε, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη στους φιλάθλους. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε σε καμία περίπτωση, χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0