Football Talk

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου 3-0: Το ντέρμπι κορυφής εξελίχθηκε σε εύκολη δουλειά για τους Βαυαρούς

Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου 3-0: Το ντέρμπι κορυφής εξελίχθηκε σε εύκολη δουλειά για τους Βαυαρούς
Έδειξε την κυριαρχία της η Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας με το επιβλητικο 3-0 από το ημίχρονο επί της Ουνιόν Βερολίνου.

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ χιόνι , έλαβε χώρα στην Αλιάνζ Αρένα η αναμέτρηση για την κορυφή μεταξύ της Μπάγερν και Ουνιόν Βερολίνου για τις ανάγκες της 22ης  της Bundesliga η οποία εξελίχθηκε σε... εύκολη υπόθεση.

 Όπως ήταν αναμενόμενο η Ουνιόν κλείστηκε αφήνοντας τον χώρο στη Μπάγερν να κάνει ευκαιρίες στη μικρή περιοχή του Φρέντερικ Ρόνοβ και να έχει την κατοχή στο 71%. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ στο 31’ από τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ με ασίστ του Κίνγκσλει Κομάν φτάνοντας τα εννιά τέρματα για τη φετινή σεζόν. Η Ουνιόν είχε ευκαιρία στο 37’ με τον Άισα Λαιντούνι με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 40ο λεπτό ο Κομάν με δική του ατομική ενέργεια διπλασιάζει τα τέρματα (2-0)  και στο 45+1' ο Τζαμάλ Μουσιάλα καθαρίζει το ματς κάνοντας το 3-0 μετά από πάσα του Μίλλερ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ήρεμα μιας και το ματς είχε «καθαρίσει». Η ομάδα του Μονάχου έδειξε στην Ουνιόν τα όρια της και δεν της έδωσε ευκαιρία να την απειλήσει τουναντίον είχε μερικές καλές ευκαιρίες η γηπεδούχους χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Πλέον βρίσκεται πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga λόγω της διαφοράς τερμάτων με την ισόβαθμη Ντόρτμουντ.

Ευτυχία Οικονομίδου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0