Football Talk

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Έμειναν στο «μηδέν» σε ένα κακό ματς

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Έμειναν στο «μηδέν» σε ένα κακό ματς

Αγώνας που θα… ξεχαστεί γρήγορα ήταν αυτός στη Βοιωτία, καθώς Λεβαδειακός και Παναιτωλικός «κόλλησαν» στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν πιο έντονα το γκολ και τη νίκη, σε ένα ματς βέβαια ο έντονος αέρας έκανε δύσκολη τη δουλειά των ποδοσφαιριστών.

1ο ημίχρονο

Ελαφρώς καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μισό του αγώνα, καθώς δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να νικήσουν τον Γκράτερολ. Οι Βράκας και Σακό ήταν οι μεγαλύτερες πηγές κινδύνου για την εστία του Παναιτωλικού, με τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα να μην ανησυχεί ιδιαίτερα.

Μόλις στο 3’ ο Βράκας εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά λόγω του αέρα η μπάλα έφυγε άουτ. Αμέσως μετά, στο 5’, ο Σακό «ενόχλησε» για πρώτη φορά τον Γκράτερολ, ο οποίος μπλόκαρε, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το αδύναμο σουτ του Βράκα στο 21’. Πέντε λεπτά μετά και πάλι ο Σακό δεν μπόρεσε να «πιάσει» καλά το ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα έφυγε άουτ.

Η μοναδική φάση που ο Παναιτωλικό έφτασε κοντά σε γκολ σε αυτό το ημίχρονο σημειώθηκε στο 38’. Ο Καρέλης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού μετά από σέντρα του Ντουάρτε, όμως ο Γκροφ του αρνήθηκε το γκολ.

2ο ημίχρονο

Ούτε στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού βέβαια άλλαξε η εικόνα της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά επιφυλακτικές και σημειώθηκαν λίγες ευκαιρίες για γκολ.

Αυτή τη φορά βέβαια, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο του β΄ μέρους είχαν δύο καλές στιγμές. Αρχικά με τον Κολοβό στο 48’, ο οποίος δεν σημάδεψε σωστά μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια, με τον Ντουάρτε στο 51’, να μην βρίσκει εστία επίσης.

Ωστόσο στο 55’ ο Λεβαδειακός είχε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Παναγιώτου γέμισε την έφερε την μπάλα στην περιοχή, αυτή κόντραρε στον Μλάντεν και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, όμως ο Γκράτερολ επενέβη σωτήρια για να απομακρύνει!

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο. Πέρα από κάποια αδύναμα σουτ που δεν ανησύχησαν κανένα τερματοφύλακα δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και το 0-0 ήρθε... φυσιολογικά.

MVP

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπορεί στις περισσότερες φάσεις να είχε εύκολη δουλειά, όμως δεν παύει να είναι αυτός που κράτησε «όρθια» την ομάδα του.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία του Λεβαδειακού στο 55’ ήταν μάλλον ό,τι πιο κοντά σε γκολ είδαμε στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γ. Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας (69΄ Σκβάρκα), Παναγιώτου, Γιαννιώτας (80΄ Συμελίδης), Σακό (74΄ Δούμτσιος)

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80΄ Μπουζούκης), Ντουάρτε, Σενγκέλια (63΄ Χουάνπι), Καρέλης (80΄ Ζοάο Πέδρο)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0