Football Talk

Μπολόνια - Ίντερ 1-0: Ο Ορσολίνι έδωσε το πρωτάθλημα στην Νάπολι

Μπολόνια - Ίντερ 1-0: Ο Ορσολίνι έδωσε το πρωτάθλημα στην Νάπολι

Η Μπολόνια επικράτησε επί της Ίντερ με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Serie A βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν μείνει στους «νερατζούρι» για τίτλο.

Μπολόνια και Ίντερ αναμετρήθηκαν στο «Ρενάτο Νταλ’Αρα» με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να αναπτυχθούν επιθετικά με τους γηπεδούχους όμως να βρίσκουν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ και να παίρνουν σπουδαία νίκη. Πλέον άρχισαν να σβήνουν όσες λίγες ελπίδες είχαν μείνει στους «νερατζούρι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μεγάλη στιγμή για την Μπολόνια στο 18ο λεπτό με τον Σοριάνο να πετυχαίνει το οριζόντιο με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

Η απάντηση για την Ίντερ ήρθε στο 39’ με τον Τσαλχάνογλου να εξαπολύει ένα σουτ-δυναμίτη αλλά να βλέπει τον Σκορπούσκι να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Μπολόνια συνέχισε να λέει «όχι» στους επιθετικούς της Ίντερ. Λουκάκου και Τζέκο στο 59’ και στο 67’ αντίστοιχα είδαν τα σουτ που επιχείρησαν να σταματούν πάνω στον αντίπαλο κίπερ.    

Ο Μπάροου προειδοποίησε την άμυνα της Ίντερ και μετά από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ονάνα στο 75’.

Η Ίντερ «δεν έβαλε μυαλό» και στο 76’ το πλήρωσε. Ο Ορσολίνι με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από άλλη μία εξαιρετική αντεπίθεση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0. Πέμπτο γκολ για τον Ιταλό μέσα στο 2023 από τα συνολικά εφτά που έχει πετύχει την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Γκόσενς πήγε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του στο 90+6, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν κατάφερε να νικήσει στον εξαιρετικό, για σήμερα Σκορπούσκι.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ινζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Βρι (46' Ατσέρμπι), Μπαστόνι, Γκόσενς, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς (83' Καρμπόνι), Μεχιταριάν (63' Μπαρέλα), Ντάμφρις (67' Ντ'Αμπρόσιο), Μαρτίνες, Λουκάκου (63' Τζέκο)

Μπολόνια (Τ.Μότα): Σκορπούσκι, Πος, Λουκούμι, Σόσα, Καμπιάσο, Σούτεν (87' Μεντέλ), Ντομίνγκεζ, Ορσολίνι (87' Αμπίσερ), Φέργκιουσον (83' Μόρο), Σοριάνο (83' Κυριακόπουλος), Μπάροου (87' Ραϊμόντο)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0