Football Talk

Τα δύο θρυλικά ρεκόρ του Σιμεόνε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα δύο θρυλικά ρεκόρ του Σιμεόνε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Μπορεί η ομάδα του να μην έφυγε με το διπλό από το Μπερναμπέου, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) ο Τσόλο Σιμεόνε έγραψε ιστορία με δύο θρυλικά ρεκόρ!
Παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβολή Κορέα στο 64’), η Ατλετικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ (78’ Χιμένες) στο ντέρμπι της πόλης με τη Ρεάλ.

Οι «μερένγχες» ωστόσο ισοφάρισαν (85’Ροντρίγκες ) για το τελικό 1-1 που καθόλου δε φαίνεται να στεναχώρησε τον Τσόλο Σιμεόνε.

Αυτό διότι ο Αργεντινός προπονητής έγραψε ιστορία στους πάγκους. Το παιχνίδι απέναντι στη «βασίλισσα» ήταν το νούμερο 425 στον πάγκο της Ατλέτικο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Με αυτό τον αριθμό έγινε ο πρώτος σε παρουσίες στο «τιμόνι» μιας μόνο ομάδας, ξεπερνώντας τον Μιγκέλ Μουνιόθ της Ρεάλ Μαδρίτης (424).



Επιπλέον, ο Τσόλο «έπιασε» στην κορυφή των προπονητών με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» τον θρυλικό Λουίς Αραγονές. Αμφότεροι έχουν 612 παρουσίες και το ερχόμενο Σάββατο (4/3) στο Μετροπολιτάνο απέναντι στη Σεβιλλη ο Σιμεόνε θα μείνει μόνος πρώτος στην ιστορική λίστα του συλλόγου της Μαδρίτης.



Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0