Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-0: «Έσπασαν» τα δοκάρια, αλλά γκολ δεν έβαλαν! (video)

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 0-0: «Έσπασαν» τα δοκάρια, αλλά γκολ δεν έβαλαν! (video)

«Χαμένη» βγήκε η Λίβερπουλ από την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, με το τελικό 0-0 να στοιχίζει δύο βαθμούς στους «κόκκινους». Τρία δοκάρια στο ματς, εντυπωσιακός ρυθμός, αλλά πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Κλοπ στην εν λόγω έδρα, μετά από οκτώ χρόνια.

Μπορεί η Λίβερπουλ να μετρούσε οκτώ συνεχόμενα «διπλά» στο «Σέλχαρστ Παρκ» σε όλες τις διοργανώσεις, με τις επτά να αφορούσαν το πρωτάθλημα και τη μία το Κύπελλο Αγγλίας, όμως η φετινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τις προηγούμενες σεζόν.

Αυτό αποδείχθηκε κόντρα στην ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, με τους γηπεδούχους να αντέχουν και να διατηρούν τη «λευκή» ισοπαλία, αποσπώντας έναν ακόμη βαθμό από ομάδα του Big 6.

Πώς όμως φτάσαμε στη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων και σε ένα ακόμη ματς το οποίο η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς; Στο 23ο λεπτό ο Ζότα από τρομερά πλάγια θέση που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να σκοράρει πέτυχε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, κάτι που ισοφάρισε ο Ματετά στο 42' όταν κι εκείνος είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να μην καταφέρνει να βάλει μπροστά στο σκορ την Πάλας.

Το... προβάδισμα στη συγκεκριμένη κόντρα το πήρε η Λίβερπουλ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Σαλάχ με καταπληκτικό αριστερό σουτ έκανε τον Γκουαΐτα απλά να χαζεύει την πορεία της μπάλας κι εκείνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Πάλας αντιστεκτόταν και δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να βρουν... ό,τι μπορούσαν από ρυθμό, με το παιχνίδι να μην επιδεικνύει κάτι τρομερά ποιοτικό μέχρι το 80'. Ο Χάκπο δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Γκουαΐτα από κάθετη του Σαλάχ σε ξαφνική αντεπίθεση και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0