Football Talk

Μίτσελ: «Αξίζαμε τη νίκη, οι συγκυρίες μας κράτησαν πίσω»

Μίτσελ: «Αξίζαμε τη νίκη, οι συγκυρίες μας κράτησαν πίσω»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ στάθηκε στις… συγκυρίες σχετικά με τη μη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ανώτερο χαρακτήρισε ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό, και στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε, ωστόσο, στο γεγονός ότι σε κανένα από τα δύο δεν πήρε τη νίκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε ευστοχία. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε την ευστοχία που θέλαμε. Κι όταν καταφέραμε να σκοράρουμε, οι συγκυρίες μας κράτησαν πίσω.
Φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα, οι εξηγήσεις περί των κανονισμών πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε. Ακριβώς όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη, μας έλειπε, όμως, η τελική μπαλιά, η επιτυχία, ώστε να το καταφέρουμε.
Η αλήθεια είναι πως όλοι είδατε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι όπως και στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πάντα οι συγκυρίες μας κρατούν πίσω».

Συνέχισε λέγοντας για τις χαμένες ευκαιρίες: «δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες σε κανένα παίκτη μου. Ακολούθησαν όλοι το πλάνο που δώσαμε. Παίξαμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν σκοράραμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν κατηγορώ κανέναν. Κάναμε ότι έπρεπε, οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο, απλά δεν βάλαμε το γκολ».

Ο Ισπανός κόουτς κατέληξε: «όταν παίζεις όπως παίζει σήμερα, αυτό δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Άρα συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα κοιτάξουμε μόνο στην κορυφή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0