Football Talk

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου: «Μας γαμ@@ κανονικά»

Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου: «Μας γαμ@@ κανονικά»

Βαριές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Ένταση επικράτησε στη συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που λαμβάνει η ομάδα του.

Ο Ρουμάνος ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά την ισοπαλία της ομάδας του και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά «Μας γαμ@ν3 κανονικά».

Μεσοβδόμαδα το BN Sports σας είχε υπενθυμίσει τα ξεσπάσματα του Λουτσέσκου.

Μάλιστα, πριν καν ξεκινήσει την ομιλία του ο Λουτσέσκου, πήρε τον λόγο ο Κυριάκος Κυριάκου, ο οποίος δήλωσε ότι «ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα διαθέτει για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι ακόμα μίας αλλοίωσης κατά της ομάδας», αναφερόμενος στη φάση του 37' που οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι, με τον VAR να μην ζητάει καν από τον διαιτητή να τσεκάρει τη φάση.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Ο VARίστας μια δουλειά έχει, να βλέπει τις φάσεις. Δεν γίνεται να μην έχει φωνάξει τον διαιτητή να το δει. Κι ας δώσει μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μια δουλειά, κι αυτό επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα, να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει αυτή τη φάση. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων. Και επειδή σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα (σ.σ. Ραζβάν Λουτσέσκου), είναι το εύκολο θύμα να δέχεται αυτές τις επιθέσεις. Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0