Football Talk

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1: Μοιρασμένη η Μαδρίτη - «Χ»αμένοι και οι δύο! (video)

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1: Μοιρασμένη η Μαδρίτη - «Χ»αμένοι και οι δύο! (video)
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο να φτάνει κοντά στο να φύγει με το διπλό από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου αν και με 10 παίκτες, παρόλα αυτά ο 18χρονος Άλβαρο Ροντρίγκεζ της Ρέαλ είχε διαφορετική άποψη. Ξεφεύγει η Μπάρτσα στο +10 αν κερδίσει την Αλμερία την Κυριακή (26/2).
Και οι δύο ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η Ρεάλ το άξιζε περισσότερο βρήκε απεναντί της έναν εξαιρετικό Όμπλακ και παραλίγο να χάσει το ντέρμπι της Μαδρίτης. Παρόλα αυτά χάρις τον... άβγαλτο Ουρουγουανό πιτσιρικά της, Άλβαρο Ροντρίγκεζ και την έξοχη κεφαλιά του, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα πέρα από νικητή. Βασικά είχε κάποιον που οφελήθηκε και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με διψήφια διαφορά σε περίπτωση που κάμψει την αντίσταση της Αλμερία την Κυριακή (26/2).

Δεν άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την Ρεάλ να έχει την κατοχή και την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να φτιάξουν φάσεις, με τον Σιμεόνε να έχει στήσει άψογα αμυντικά την ομάδα του, η οποία έψαχνε τις αντεπιθέσεις, χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα βέβαια.

Στο δέυτερο μέρος η Ατλέτικο ισορρόπησε κάπως όμως στο 64΄στάθηκε άτυχη καθώς ο Κορέα γνώρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ρίντιγκερ και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε ιδιαίτερα τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι αν και με δέκα πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χιμένες στο 78’ από στημένη φάση και σέντρα του Γκριεζμάν.

Παρόλα αυτά η «βασίλισσα» αντέδρασε στα τελευταία λεπτά και ο πιτσιρικάς της, Άλβαρο Ροντρίγκες ντύθηκε... Ράμος στο 85ο και έκανε το 1-1 χαρίζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του 18χρονου Ουρουγουανού με τους «μερένγκες» και η δεύτερη συμμετοχή του σε γκολ αφού την περασμένη εβδομάδα είχε βγάλει την ασίστ στο 0-2 κόντρα στην Οσασούνα

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ (83’ Λούκας Βάθκεθ), Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο (77’ Ροντρίγκες) – Θεμπάγιος (63’ Μόντριτς), Κρόος (63’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε – Ασένσιο (63’ Τσουαμενί), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο (23’ λ. τρ. Χιμένες) – Κόκε (76’ Βίτσελ), Μπάριος (46’ Κορέα), Σαούλ (76’ Μοράτα), Γιορέντε (57’ λ. τρ. Λεμάρ) – Καρασκό, Γκριεζμάν.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0