Football Talk

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Άνετη «τεσσάρα» από τον… νευριασμένο Πεπ!

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Άνετη «τεσσάρα» από τον… νευριασμένο Πεπ!

Πειστικότατη και… εκνευρισμένη, με την αμφισβήτηση που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 4-1 της Μπόρνμουθ και επέστρεψε στο -2 από την Άρσεναλ.

Εξαιρετική εμφάνιση, πανεύκολη νίκη και ξανά στο -2 από την Άρσεναλ η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι», έχοντας σε φοβερή μέρα τον Χούλιαν Άλβαρες και τον «ρέκορντμαν» Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι βάσεις για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά το «διπλό» επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» μπήκαν στο 15ο λεπτό, με τον Άλβαρες να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, προτού μπει στον πίνακα των σκόρερ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τη συμπλήρωση μισής ώρας.

Έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από φάση διαρκείας και έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που σκοράρει 27+ γκολ σε επίπεδο Premier League σε μία σεζόν, μετρώντας πλέον 33 συνολικά σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τον δείκτη του σκορ μεγάλωσε ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος έκανε το 3-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έπειτα από μεγάλο λάθος του Σμιθ, για να περάσουμε στην επανάληψη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 51’ ο Μέφαμ.

Από εκεί και πέρα, οι «πολίτες» κατέβασαν ταχύτητα, ό,τι σημαντικότερο έλαβε χώρα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Περόνε με τη Σίτι αντί του Έρλινγκ Χάαλαντ και το γκολ της Μπόρνμουθ με τον Λερμά και επικράτησαν με 4-1, φέρνοντας και πάλι τη διαφορά στο -2 από την Άρσεναλ, με ματς περισσότερο!

Μπόρνμουθ: Νέτο, Σμιθ (59’ Φρέντερικς), Στέφενς, Μέμφαμ, Σένεσι, Ζεμούρα, Ουατάρα, Λερμά, Μπίλινγκ (59’ Ρότγουελ), Τραορέ (76’ Άντονι), Σολάνκε

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ντίας, Άκε (80' Γουόκερ), Γκουντογκάν (55' Γκόμες), Ρόδρι (55' Φίλιπς), Φόντεν, Γκρίλις (72' Μαχρέζ), Άλβαρες, Χάαλαντ (72' Περόνε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0