Football Talk

Φούλαμ – Γούλβς 1-1: Ο Σόλομον έκανε το θαύμα του (Video)

Φούλαμ – Γούλβς 1-1: Ο Σόλομον έκανε το θαύμα του (Video)

Στο «Κρέιβεν Κότατζ» ο αγώνας της Φούλαμ απέναντι στην Γούλβς για την 25η αγωνιστική της Premier League δεν είχε νικητή (1-1) με τις δύο ομάδες να βάζουν από ένα γκολ και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Γουλβς απέναντι στην Φούλαμ για 6ο διαδοχικό παιχνίδι. Οι «λονδρέζοι» έχουν να νικήσουν τους «λύκους» από το 2018 (2-0) και την τότε 34η αγωνιστική της Championship.

Στο 21ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του νεοαποκτηθέντα Σαράμπια ήταν αδύναμο με τον Λένο να αποκρούει με ευκολία.

Οι «λύκοι» άνοιξαν το σκορ στο 23 με τον Σαράμπια. Ο Ισπανός βρήκε την μπάλα μπροστά του μέσα στην περιοχή και αυτήν την φορά με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Λένο για το 1-0. 

Η Φούλαμ επιχείρησε να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά η κεφαλιά του Βινίσιους στο 37’ και το απευθείας φάουλ του Περέιρα στο 45+4’ βρήκαν τον Σα σε ετοιμότητα.

Η ισοφάριση για την Φούλαμ εν τέλη ήρθε στο 65’ και ήταν «από άλλον πλανήτη». Ο Σόλομον έκανε το 1-1 σκοράροντας για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Συνέκλινε από τα αριστερά και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια στον Σα για να αντιδράσει. Ο προηγούμενος Ισραηλινός που είχε καταφέρει να σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια της Premier League ήταν ο Ρόνι Ρόσενθαλ το μακρινό 1992 με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Σε ήρωα του παιχνιδιού εξελίχθηκε ο Σα όταν και έβγαλε την εξαιρετική κεφαλιά του Βινίσιους στο 90+4’ αποφεύγοντας την ανατροπή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φούλαμ (Μ. Σίλβα): Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον, Χ. Ριντ (46’ Λούκιτς), Παλίνια, Μ. Ριντ (46’ Σόλομον), Περέιρα, Γουίλιαν (83' Γουίλσον), Βινίσιους

Γούλβς (Γ. Λοπετέγκι): Σα, Μπουένο, Κίλμαν, Ντόσον, Σεμέδο, Λεμινά, Νέβες, Νούνες (76' Ποντένσε), Κούνια (60’ Τραορέ), Χιμένες (84' Κόστα), Σαράμπια (76' Μουτίνιο)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0