Football Talk

Τρέλα στην ανοιχτή προπόνηση της Παρί - Πάνω από 30 χιλιάδες κόσμου πριν την Μαρσέιγ! (video)

Τρέλα στην ανοιχτή προπόνηση της Παρί - Πάνω από 30 χιλιάδες κόσμου πριν την Μαρσέιγ! (video)
Η τρέλα πάει στα βουνά πάει και στην... πρωτεύουσα. Πάνω από 30 χιλιάδες φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση του Μέσι και της παρέας του και τους εμψύχωσαν ενόψει της απόβασης στο γαλλικό Νότο κόντρα στη μισητή Μαρσέιγ. Απίστευτες εικόνες από το Παρκ ντε Πρενς.
Μπορεί το 2023 να μην κυλάει ιδανικά για την Παρί Σεν Ζερμέν παρόλα αυτά τα αποτελέσματα δεν παίρνουν από... κάτω τους φίλους της ομάδας. 

Οι πρωτευουσιάνοι επιχείρησαν να δώσουν έξτρα ώθηση πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και το έκαναν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Οι Μασσαλοί έχουν μειώσει στο -5, τους έχουν «πετάξει» εκτός Κυπέλλου και θέλουν να βάλουν ακόμα περισσότερο... φωτιά στη μάχη της Ligue 1.

Και τώρα που οι παίκτες του Γκαλτιέ έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη συμπαράσταση του κόσμου τους. εκείνοι τους τη δίνουν και με το παραπάνω. Περί τους 30.000 έκαναν την εμφανισή τους στο Παρκ ντε Πρενς στην ανοιχτή προπόνηση της Παρί, έκαναν το σούρουπο να θυμίζει ένα ηλιόλουστο πρωϊνό, δημιουρφώντας απίθανη ατμόσφαιτρα με συνθήματα και καπνογόνα.

Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της υποστήριξης τότε τι είναι;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0