Football Talk

Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει, η Μπαρτσελόνα πληρώνει!

Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει, η Μπαρτσελόνα πληρώνει!

Με το γκολ του πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23/2) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε τα 25 με τη Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί πρέπει να πληρώσουν 1.250.000 ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου!

Μπορεί να διανύει το 34ο έτος της ζωής του, ωστόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει κατά ρυπάς. Ο Πολωνός με το γκολ πέναλτι (18') απάναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης (23/2) έφτασε τα 25 σε 30 αγώνες την τρέχουσα σεζόν με τη Μπαρτσελόνα.

Ο "Λέβα" κατάφερε να φτάσει τα 25 γκολ για 12η συνεχόμενη χρονιά. Τα 15 από αυτά είναι σε επίπεδο πρωταθλήματος (πρώτος σκόρερ), πέντε πέτυχε στους ομίλους του Champions League, από δύο σε Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ισπανίας και πρόλαβε ένα στο Europa League.

Εκτός από...χαρά όμως, προσφέρει και "στεναχώρια". Αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα καλείται πλέον να πληρώσει -ακόμη- 1.250.000 ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε ο όρος πως αν ο Λεβαντόφσκι φτάσει τα 25 γκολ στη σεζόν, οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να πληρώσουν έξτρα χρήματα ως μπόνους.

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0