Football Talk

Τσάβι: «Φέτος παλέψαμε, σε αντίθεση με πέρυσι!»

Τσάβι: «Φέτος παλέψαμε, σε αντίθεση με πέρυσι!»

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23/2, 2-1) ο Τσάβι μίλησε για τη διαφορά της περσινής με τη φετινή χρονιά αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε για αυτό, αφού η ομάδα του Τεν Χαγκ νίκησε με 2-1 τους «μπλαουγκράνα» το βράδυ της Πέμπτης (23/2) στο Όλντ Τράφορντ.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, ο Τσάβι εξήγησε πως• «Μας έλειψαν πολύ ο Πέδρι και ο Γκάβι. Φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, παλέψαμε. Παλέψαμε απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, την Ίντερ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα (η Γιουνάιτεντ) και είναι δύσκολο να παίζεις μαζί τους. Του χρόνου πρέπει να επιστρέψουμε δυνατότεροι!"

Ο πρώην μέσος των Καταλανών πρόσθεσε: «Πιστεύω ήμασταν χειρότεροι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε υπομονή. Το γκολ της ισοφάρισης μας πλήγωσε. Απόψε (χθες) ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες

Τέλος, ο Τσάβι μίλησε για το υπόλοιπο της σεζόν: «Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο Αραούχο θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή. Πρέπει να απαντήσουμε τώρα. Έχουμε αγώνα την Κυριακή, είμαστε σε πολύ καλή θέση στη La Liga και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0