Football Talk

Τεν Χαγκ: «Αν κερδίσεις την Μπαρτσελόνα, μπορείς να κερδίσεις τους πάντες»

Τεν Χαγκ: «Αν κερδίσεις την Μπαρτσελόνα, μπορείς να κερδίσεις τους πάντες»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη σημασία της νίκης και της πρόκρισης επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την ανατροπή απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία που έχει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων»:

Για την υποστήριξη του κόσμου ανέφερε: «Το Old Trafford είναι σπουδαίο γήπεδο, το κοινό είναι φοβερό. Νομίζω ότι το κοινό είναι στενά συνδεδεμένο με τους παίκτες και αυτό μας καθιστά πολύ δύσκολη ομάδα για τους αντιπάλους μας

Αναφορικά με τη σημασία της νίκης και αν βοηθά στην «Τεν-Χαγκ επανάσταση»: «Δεν θέλω να το λέω έτσι. Νομίζω όμως ότι είναι ένα τεράστιο βήμα ώστε να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει μεγάλα παιχνίδια. Τώρα κερδίσαμε την πρώτη ομάδα της La Liga, που είναι οκτώ πόντους μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θριάμβευσε επί της Λίβερπουλ αυτή την εβδομάδα. Αν λοιπόν μπορείς να κερδίσεις αυτούς, τότε μπορείς να κερδίσεις τον καθένα.»

Για τη σημασία του Europa League για το σύλλογο: «Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο στο οποίο συμμετέχουμε. Οπότε θέλουμε να το κερδίσουμε και πρέπει να προχωρήσουμε σε αρκετούς γύρους ακόμα για να το κάνουμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ την Κυριακή (26/2) για να κερδίσουμε το τρόπαιο.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0