Football Talk

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Στον πάγκο ο Ενκουκού – Οι αναμενόμενοι «11» για τους «πολίτες»

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Στον πάγκο ο Ενκουκού – Οι αναμενόμενοι «11» για τους «πολίτες»

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν Ρόζε και Γκουαρδιόλα για την αναμέτρηση Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Λειψία υποδέχεται τη Μάντεστερ Σίτι για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Champions League και οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν γνωστές τις επιλογές τους για το παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους στον πάγκο βρίσκεται ο Ενκουκού ο οποίος επέστρεψε από τον πολύμηνο τραυματισμό του πρόσφατα, ωστόσο κάποιες μικροενοχλήσεις που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες είχαν θέσει αμφίβολη τη συμμετοχή του. Τελικά δίνει το «παρών» παρότι θα μείνει στο πάγκο, τουλάχιστον για αρχή.

Από την άλλη ο Γκουαρδιόλα μετά τις απουσίες των Ντε Μπρόινε και Λαπόρτ, επέλεξε την αναμενόμενη ενδεκάδα για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λειψία (Μ. Ρόζε): Μπλάζβιχ, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Σόμποζλαϊ, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ, Αντρέ Σίλβα.

Μάντσεστερ Σίτι (Π. Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Ακέ, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0