Football Talk

Αφαίρεση πέντε βαθμών στον Ολυμπιακό Β για την αποχώρηση από το ματς με την Καλλιθέα

Αφαίρεση πέντε βαθμών στον Ολυμπιακό Β για την αποχώρηση από το ματς με την Καλλιθέα

Η Super League 2 τιμώρησε τον Ολυμπιακό Β.

Η τιμωρία του Ολυμπιακού Β για την αποχώρησή του από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα έγινε γνωστή. Η Super League του επέβαλε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το φετινό κι άλλων τόσων από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ το ματς κατοχυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ της Καλλιθέας. Παράλληλα, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές: α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC με τέρματα 0-3, β) την αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και γ) την χρηματική ποινή των 70.000€».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0