Football Talk

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα η προπόνηση, δοκιμές με Ελίασον και Γκατσίνοβιτς (video)

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα η προπόνηση, δοκιμές με Ελίασον και Γκατσίνοβιτς (video)

Στην προπόνηση της ΑΕΚ στο «Σεραφείδιο» παρευρέθηκε το BN Sports, με τον Ματίας Αλμέιδα να δουλεύει πολύ με τη μπάλα και να επιδίδεται σε ασκήσεις κυρίως από τα άκρα, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, την στιγμή που ο Βίντα απουσίασε προληπτικά.

Στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ βρέθηκε το BN Sports, η οποία έλαβε χώρα στο «Σεραφείδιο», με τον Ματίας Αλμέιδα να «καταστρώνει» τα πλάνα του, ενόψει της 24ης αγωνιστικής και της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena.

Ο έμπειρος προπονητής επιδόθηκε κυρίως σε ασκήσεις με τη μπάλα, με ανάπτυξη από τα άκρα, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς με ανάποδα πόδια και τον Πινέδα στον άξονα, δείχνοντας πως ίσως σκέφτεται να γυρίσει στο σύστημα με τον Μεξικανό στα χαφ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν αρκετά παιδιά από την ΑΕΚ Β’, μεταξύ άλλων ο Ρουκουνάκης, ο Μπότος, ο Γερολέμου και ο Παρρας, ενώ δεν προπονήθηκε ο Βίντα για προληπτικούς λόγους λόγω αδιαθεσίας και οι γνωστοί απόντες, Φαν Φέερτ, Φερνάντες και Μοχαμάντι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0