Football Talk

Ο Νούνιες της Λίβερπουλ τακουνάκι στη Ρέαλ, ο… Νούνιες της Νόριτς κάτι που δεν περιγράφεται! (video)

Ο Νούνιες της Λίβερπουλ τακουνάκι στη Ρέαλ, ο… Νούνιες της Νόριτς κάτι που δεν περιγράφεται! (video)

Μπορεί το θεαματικότερο γκολ που επετεύχθη στο Champions League και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτό του Ντάργουιν Νούνιες, όμως την ίδια ώρα, ο συνονόματός του, Μαρσελίνιο, που αγωνίζεται στη Νόριτς, σκόραρε με απίθανο τρόπο κατά της Μπέρμιγχαμ!

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το πρόσωπο της αναμέτρησης στη νίκη της Νόριτς με 3-1 επί της Μπέρμιγχαμ, με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο με τα «καναρίνια», στο πρώτο γκολ της καριέρας του στο «Νησί».

Το θεαματικότερο γκολ όμως στην επικράτηση της ομάδας του Ντέιβιντ Βάγκνερ σημείωσε ο Μαρσελίνιο Νούνιες. Η μπάλα έπεσε στο δεξί του πόδι, έπειτα από μία απομάκρυνση σε κόρνερ της Νόριτς και ο επιτελικός της μέσος έπιασε ένα… μονοκόμματο σουτ, αφήνοντας άπαντες «άγαλμα» για να ανοίξει το σκορ.

Αυτό είναι και το κορυφαίο γκολ που σημειώθηκε την Τρίτη (21/2) πιθανώς… παγκοσμίως, παρότι ο συνονόματός του και επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες, έδινε προβάδισμα στους «κόκκινους» με τακουνάκι, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0