Football Talk

Κλοπ: «Τρομερή στις αντεπιθέσεις η Ρεάλ»

Κλοπ: «Τρομερή στις αντεπιθέσεις η Ρεάλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε περισσότερο στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Η Λίβερπουλ δεν βρήκε… αντίδοτο για τις αντεπιθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, πληρώνοντάς το πολύ ακριβά (2-5, 21/2). Σε αυτό ακριβώς στάθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Άνφιλντ».

Αναλυτικά ο κόουτς των «reds» δήλωσε:

«Αρχίσαμε σούπερ το ματς, είχαμε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε ζητήσει με το σκορ στο 20, με εμάς να αισθανόμαστε καλά και να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έπειτα σκόραραν. Έπρεπε να είχαμε αμυνθεί νωρίτερα και καλύτερα. Σίγουρα καλύτερα.

Το δεύτερο γκολ τους ήταν αστείο, θα πρέπει να το αποδεχτούμε αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ωραία μετά από το πρώτο μέρος. Δεν είμαι σίγουρος αν στο τρίτο γκολ τους υπήρχε φάουλ αλλά ακόμα και έτσι, θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στην εκτέλεση φάουλ που έκαναν. Αυτό ήταν ένα πραγματικό χτύπημα.

Χάσαμε πάρα πολλές μπάλες σε λανθασμένες στιγμές. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια πάσα στον Ντάργουιν Νούνιες πίσω από τις γραμμές στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το μομέντουμ και έκαναν ό,τι ήθελαν οι αντίπαλοί μας.

Είπα στα παιδιά ότι δεχτήκαμε ένα ισχυρό χτύπημα αλλά μία ήττα είναι μόνο μία ήττα αν δεν μάθουμε από αυτήν. Ακόμα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Μαδρίτη και θα πάμε εκεί για να δώσουμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Εάν είμαστε αναγκασμένοι να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς και θα πρέπει να μάθουμε από αυτό που έγινε απόψε

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0