Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι 0-2: «Τρένο» δίχως στάσεις! (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι 0-2: «Τρένο» δίχως στάσεις! (video)

Η τρομερή Νάπολι δεν έκανε στάση ούτε στην Φρανκφούρτη και επικράτησε 2-0 επί της Άιντραχτ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

 

Καταιγιστική για άλλη μια φορά την φετινή σεζόν η Νάπολι. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν κατάφερε να σταθεί άξιο εμπόδιο στην εξαιρετική ομάδα του Σπαλέτι και πλέον έχει να «ανέβει ένα βουνό» στην Ιταλία αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Με υπέροχη ατομική ενέργεια ο Κόλο Μουανί στο 6ο λεπτό προσπάθησε να βάλει την Άιντραχτ μπροστά στο σκορ. αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 34ο λεπτό η Νάπολι έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Λοζάνο βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ του βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Τραπ. Ο Οσιμέν προσπαθεί να κρατήσει στην κατοχή του την μπάλα, ο Μπούτα όμως τον βρίσκει χαμηλά μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την μοναδική αυτή ευκαιρία χαράμισε ο Κβαρατσχέλια καθώς την εκτέλεση του απέκρουσε ο Γερμανός κίπερ.

Στο 40’ ο Όσιμεν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Λοζάνο πάσαρε από τα δεξιά πάρε-βάλε στον Νιγηριανό επιθετικό και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 μέσα στην Φρανκφούρτη. Δεύτερο γκολ για τον επιθετικό της Νάπολι στο Champions League.

Νέο μεγάλο όχι του Τραπ στον Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο νικήθηκε για δεύτερη φορά σήμερα.    

Αποβολή στο 58’ για την Άιντραχτ και τον Κόλο Μουανί που πάτησε άσχημα τον αστράγαλο του Ανγκισά. Μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους και για την ρεβάνς στην Ιταλία.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει για την Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν την μπάλα με Ανγκισά και Κβαρατσχέλια με τον δεύτερο να κάνει εξαιρετικό τακουνάκι στον Ντι Λορέντζο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο αρχηγός με το κακό του πόδι έκανε ένα «γλυκό» πλασέ και σημείωσε το 2-0. Ο 22χρονος Γεωργιανός είναι ο νεότερος που έχει πέντε ή περισσότερες συμμετοχές σε γκολ στο φετινό Champions League (δύο γκολ και τέσσερις ασίστ).

Ο Ανγισά έφτασε χιλιοστά να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του στο 73ο λεπτό. Το σουτ όμως που επιχείρησε πεσμένος στο χορτάρι δεν βρήκε εστία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Ντικά, Μπούτα (69’ Κνάουφ), Καμάντα, Σο, Μαξ, Λίντστρομ (69’ Μπορέ), Γκέτσε (81’ Αλιντού), Κόλο Μουανί

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέιρα, Ανγκισά (80’ Εντομπελέ), Λοβότκα, Ζιελίνσκι, Λοζάνο (80’ ελμάς), Κβαρατσχέλια (84’ Πολιτάνο), Όσιμεν (84’ Σιμεόνε)


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0