Football Talk

Ρόζε: «Η Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, πρέπει να παίξουμε με θάρρος»

Ρόζε: «Η Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, πρέπει να παίξουμε με θάρρος»

Ο Μάρκο Ρόζε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, «έπλεξε» το εγκώμιο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέροντας πως οι παίκτες του οφείλουν να αγωνιστούν με θάρρος.

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διεθνώς χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο προσέγγισης που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λειψίας:

«Δουλεύω στενά με τους παίκτες και τους εμπιστεύομαι πολύ. Παίζουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες αύριο και θέλουμε να παίξουμε με θάρρος και να χρησιμοποιήσουμε την ευκαιρία που έχουμε.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα είναι πιθανά. Αν πάμε εκεί έξω ως ομάδα και έχοντας τους οπαδούς μας στο πλευρό μας, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είμαστε πιο δυνατοί μαζί

Αναφορικά με τον Έρλινγκ Χάαλαντ είπε: «Έχει μια τρελή νοοτροπία. Όταν βλέπει το γκολ, είναι σαν να πρέπει να σκοράρει ό,τι κι αν γίνει. Συνεχίζει να βελτιώνεται και δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0