Football Talk

Η μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια δεν... αγγίζεται ούτε από Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Άλισον! (video)

Η μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια δεν... αγγίζεται ούτε από Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Άλισον! (video)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεχώρισε στο ντέρμπι δικεφάλων (19/02) οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στη νίκη. Η ασίστ στο γκολ του Νάρεϊ, όντας πεσμένος στο έδαφος, ξεχώρισε, προκάλεσε θαυμασμό, εντός κι εκτός συνόρων, και θα την... ζήλευαν ακόμα και τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όταν μπαίνει ένα γκολ, ο σκόρερ είναι συνήθως αυτός που «παίρνει» το μεγαλύτερο μέρος της δόξας. Όμως, η δημιουργία μιας τελικής φάσης είναι εξίσου σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Από την έναρξη της φετινής σεζόν, έχουμε δει ουκ ολίγες θεαματικές τελικές πάσες, όπως αυτή του 19χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.


1. Κέβιν Ντε Μπρόινε (Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτυ 3-3)

Από τη λίστα αυτή, δε θα μπορούσε να λείπει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ίσως ο καλύτερος «δημιουργός» της Ευρώπης, μετρά 12 ασίστ τη φετινή χρονιά στην Premier League. Στην 3η αγωνιστική απέναντι στη Νιουκάστλ (3-3), ο Βέλγος βρήκε τον Μπερνάρντο Σίλβα μέσα στην περιοχή με κάθετη μπαλιά που πέρασε από τέσσερις αμυντικούς της Νιουκάστλ.



2. Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Σαμπντόρια – Λάτσιο 1-1)

Στην αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική της Serie A, ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς τροφοδότησε με φανταστικό τρόπο τον Τσίρο Ιμόμπιλε, σε μια ενέργεια που αποτέλεσε το highlight της αναμέτρησης.



3. Κιλιάν Εμπαπέ (Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3)

Τη φετινή χρονιά, συνήθως ο Λιονέλ Μέσι δημιουργεί για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στην αναμέτρηση όμως απέναντι στην Αζαξιό (21/10), οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Γάλλος επιθετικός «έφτιαξε» το δεύτερο γκολ για τον Αργεντινό.



4. Άλισον vs Μάντσεστερ Σίτι (Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0)

Στο ντέρμπι του Άνφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι (16/10), ο Άλισον Μπέκερ με ένα βολέ βρήκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια άμεση αντεπίθεση που εν τέλη έκρινε το αποτέλεσμα. Ο Αιγύπτιος πλάσαρε απέναντι στον Έντερσον και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σε ένα γκολ που δε βλέπουμε συχνά.



5. Νεϊμάρ vs Γιουβέντους (Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους 2-1)

Στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε τη Γιουβέντους. Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με ωραίο τελείωμα, μετά την ασίστ του Νεϊμάρ που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Ιταλών.



Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0