Football Talk

Ράφα Μπενίτεθ: «Η Νάπολι μπορεί να πάρει το Champions League»

Ράφα Μπενίτεθ: «Η Νάπολι μπορεί να πάρει το Champions League»

Δηλώσεις που θα...συζητηθούν έκανε ο πρώην τεχνικός της Έβερτον αλλά και της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, αφού είπε πως οι "παρτενοπέι" μπορούν να κατακτήσουν το φετινό Champions League!

Μπορεί να απέχει από τους πάγκους για περισσότερο από ένα χρόνο (απολύθηκε από την Έβερτον 16/1/2022) ωστόσο o λόγος του μετράει. Λογικό, για έναν προπονητή που έχει περάσει από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Ίντερ, η Τσέλσι και η Νάπολι!

Ο Ράφα Μπενίτεθ, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιταλική Gazzetta dello Sport έχρισε ανάμεσα στα φαβορί για το φετινό Champions League και τη Νάπολι!

«Όταν έρχεται η ώρα να πεις για φαβορί στο Champions League, όλοι μιλάνε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι κλπ. Για μένα, η Νάπολι έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να επιβληθεί και στην Ευρώπη».

Ο 62 ετών κόους συμπλήρωσε: «Έχουν αυτοπεποίθηση, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Παίζουν καλά, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και επομένως δε θα είναι απαραίτητο να σπαταλούν όλη τη σωματική και πνευματική τους ενέργεια εκεί. Μπορούν να πάνε μακριά στην Ευρώπη και όσο περισσότερο το κάνουν, τόσο θα 'μεγαλώσουν'. Γιατί όχι λοιπόν;».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0