Football Talk

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 2-0: «Ξόρκισε» το κακό με σπουδαίο Φεράν Τόρες (video)

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 2-0: «Ξόρκισε» το κακό με σπουδαίο Φεράν Τόρες (video)

Από το 2020, όταν και ανέβηκε ξανά στη La Liga, η Μπαρτσελόνα δεν είχε νικήσει την Κάντιθ στο Καμπ Νόου. Το έκανε απόψε με έναν σπουδαίο Φεράν Τόρες, σκόρερς τους Σέρχι Ρομπέρτο (43') και Λεβαντόφσκι (45') και έφυγε ξανά στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Η Μπαρτσελόνα «ξόρκισε» το κακό, νίκησε άνετα με 2-0 την Κάντιθ στο Καμπ Νόου σε σόου του Φεράν Τόρες και έφυγε ξανά στο +8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον η ομάδα του Τσάβι επικεντρώνεται στον κρίσιμο επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23/2, 22:00) στο Όλντ Τράφορντ για μια θέση στους "16" του Europa League.

Η Κάντιθ που από το 2020, όταν και επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία είναι αήττητη στο Καμπ Νόου, χτύπησε το πρώτο "καμπανάκι" στη Μπάρτσα όταν σκόραρε στο 20' με το γκολ να ακυρώνεται ορθά ως οφσαίντ. Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση (21'), με ωραία ενέργεια και σουτ του Φεράν Τόρες που έφυγε λίγο άουτ.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο και η επιβράβευση ήρθε στο 43'. Ο Τόρες έκανε απίθανη ενέργεια ξεπερνώντας δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα, ο Λεβαντόφσκι δε σκόραρε αλλά το έκανε ο Σέρχι Ρομπέρτο για το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Πολωνός δεν χαρίστηκε. Με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής -έχοντας και δύο παίκτες μπροστά του- έκανε το 2-0 και έφτασε τα 15 γκολ στη φετινή La Liga.


Το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε πως άνηκε στους φιλοξενούμενους. Η Κάντιθ είχε ακόμη ένα γκολ που ακυρώθηκε (58') καθώς και δύο δοκάρια, με Ράμος στο 79' και Λοσάνο στο 86'. Η Μπαρτσελόνα χαλάρωσε αρκετά, είχε το μυαλό στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αυτό δε της κόστισε, καθώς πήρε ακόμη ένα τρίποντο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Γκαρθία, Μπαλντέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιόνγκ (69' Κεσιέ), Γκάβι, Φεράν Τόρες, Φάτι (85' Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι (74' Ραφίνια).

Κάντιθ (Σέρχιο): Λεντέσμα, Καρσελέν, Χάρκε, Ερνάντεθ, Ντουάρτε, Εσκαλάντε (62' Αλέχο), Αλκαράζ (69' Φέντε), Μπογκοντά (62' Σομπρίνο), Φερνάντες, Οκάμπο (62' Λοσάνο), Μαρτί (74' Ράμος).

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0