Football Talk

Τουλούζ - Μαρσέιγ 2-3: Σούπερ ανατροπή στο δεύτερο μέρος και έτοιμη για το ματς της χρονιάς με την Παρί (video)

Τουλούζ - Μαρσέιγ 2-3: Σούπερ ανατροπή στο δεύτερο μέρος και έτοιμη για το ματς της χρονιάς με την Παρί (video)

Η Μαρσέιγ αν και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3',πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πέρασε με 3-2 από την έδρα της Τουλόυζ, μένοντας μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Η ομάδα του Τούντορ ετοιμάζεται για το ματς της χρονιάς με την Παρί (26/2).

Με μια σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ επιβλήθηκε με 3-2 στην έδρα της Τουλούζ. Έφτασε αισίως τους 52 βαθμούς στο Σαμπιονά, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή (26/2, 21:45) στο ματς της χρονιάς!

Μόλις στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ντέσλερ έκανε το γύρισμα και ο Νταλίνγκα σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και έκανε το 1-0.

Ο Νταλίνγκα θα μπορούσε να είχε βρει και δεύτερο γκολ στο 18', αλλά έκανε πολύ κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση. Η Τουλούζ είχε τον έλεγχο μέχρι την ανάπαυλα και δεν απειλήθηκε πέρα από μια προσπάθεια του Κλος (10').

Η Τουλούζ μπήκε στο ματς με γκολ, η Μαρσέιγ έκανε το ίδιο στην επανάληψη. Στο 52' ο Μπεμπά εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων και έκανε το 1-1.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 59ο λεπτό. Ύστερα από κόρνερ (και πάλι) η μπάλα στρώθηκε στον Ουντέρ και ο Τούρκος με ωραίο βολέ πέτυχε το 2-1 υπέρ των Μασσαλών.

Το τρίποντο "κλείδωσε" στο 78'. Ο Γκεντουζί έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Ταβάρες, εκείνος πήρε την κόντρα και εκτέλεσε στην κλειστή γωνία για το 1-3!

Ο Οναϊγόου μείωσε σε 2-3 στο 87' (τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) αλλά η Τουλούζ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Τουλούζ: Ντουπέ, Ντέσλερ, Ρουώ, Νικολάισεν, Σουάσο, Ντετζέγκερε, Σπέρινγκς, Φαν Ντεν Μπούμεν (84'Τζενεράου), Αμπουκλάλ (84'Οναϊγόου), Ρατάο (81' Μπιρμάντσεβιτς), Νταλίνγκα.

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Κολάσινατς (84'Μπαγί), Ρονζιέ, Βερετού, Κλος (85'Καμπορέ), Ταβάρες, Ουνάχι (46' Μαλινόφσκι), Ουντέρ (72' Γκεντουζί), Αλέξις Σάντσες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0