Football Talk

Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή όσα συνέβησαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου»

Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή όσα συνέβησαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου»
«Βέλη» από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ (19/02, 2-0).
Την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Super League ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (19/02, 2-0), για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σωστό πνεύμα, συγκέντρωση, μαχητική διάθεση και αυτοπεποίθηση μας οδήγησαν στη νίκη. Για εμάς δίνει μόνο τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη όσο θα μπορούσα, μετά τα όσα έγιναν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είναι ντροπή. Τόσο μεγάλη πίεση κατά τη διάρκειας της ανάπαυλας. Στο δεύτερο ημίχρονο μας δόθηκε ένα φάουλ.

Η ομοσπονδία και η Super League πρέπει να παρέμβουν. Η ΑΕΚ είναι φανταστική ομάδα, έχει φοβερό προπονητή, αλλά είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών με όλη αυτήν την πίεση που ασκείται».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Όλοι ξέρουμε πως είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά όλοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στη θέση τους, προσπερνώντας τις αδικίες του διαιτητή. Ελπίζω κάποτε να σταματήσουν οι διαιτησίες και οι αποφάσεις εναντίον μας. Αλλά μάλλον, απλώς ελπίζω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0