Football Talk

Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Ο Κολοβός «ξεμπλόκαρε» την ομάδα του Αναστασίου στο Αγρίνιο! (video)

Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Ο Κολοβός «ξεμπλόκαρε» την ομάδα του Αναστασίου στο Αγρίνιο! (video)

Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στο 2023, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 του Ιωνικού, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κολοβού!

Μπορεί ο Ιωνικός να ήταν αήττητος υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου μέχρι τώρα, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αποτελεσματικότερος στο Αγρίνιο και πήρε το τρίποντο με 1-0, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κολοβού.

Δεύτερη νίκη των γηπεδούχων εντός έδρας στο 2023, τέλος στο αήττητο τριών αγώνων της ομάδας της Νίκαιας, που ηττήθηκε για 3η φορά στα 11 τελευταία χρόνια από τον Παναιτωλικό.

 1Ο Ημίχρονο

Γενικότερα, επρόκειτο για ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό, αλλά περιορισμένες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Και το λέμε αυτό, διότι ο Λοβέρα εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ του 4ου λεπτού, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, με αυτήν να καταλήγει στο δοκάρι.


Από εκείνο το σημείο εκείνο και μετά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και πάτησε αρκετές φορές περιοχή χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χουτεσιώτη. Στο 11’ οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, όμως το γκολ του Ντίας ακυρώθηκε, καθώς ο Λιάβας στην αρχή της φάσης ήταν εκτεθειμένος.

Η πρώτη τελική για τον Ιωνικό σε ανοικτό παιχνίδι ήρθε στο 16’ με τον Αντούνες να σουτάρει εκτός περιοχής με το αριστερό και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε ακόμη μια ευκαιρία από τους παίκτες του Γρηγορίου με τον Φαντιγκά να κάνει τρομερή ενέργεια, πατώντας περιοχή αφού πέρασε δύο παίκτες του Παναιτωλικού, όμως το αδύναμο πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Γκρατερόλ.

2ο ημίχρονο

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να μπει καλύτερα στο ματς και να φανεί περισσότερο απειλητικός, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Ιωνικού κατέστησε δύσκολο το έργο του.

Τελικά, το γκολ για τα "καναρίνια" ήρθε στο 74', έπειτα από μοιραίο λάθος του Καμπράλ. Ο 32χρονος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή, έκανε το γύρισμα, με τον Μόρσεϊ να κλέβει, να συγκλίνει και να μοιράζει στον Κολοβό, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην τελευταία στιγμή του αγώνα, όλοι οι παίκτες του Ιωνικού ανέβηκαν στην περιοχή του Γκρατερόλ, ο οποίος είπε «όχι» στον Μπουενά κρατώντας το 1-0 και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

Η φάση του αγώνα

Η επέμβαση του Γκράτερολ στο φινάλε που διατήρησε τη νίκη του Παναιτωλικού και το πρώτο τρίποντο εντός του 2023, εντός έδρας.

O MVP

Φυσικά, ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έκρινε το ματς με το γκολ του, 17 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Γκρατερό, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Ντουάρτε, Σενγκέλια (72' Μόρσεϊ), Καρέλης (72' Πέντρο).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αντουνές (81' Μάνος), Βαλεριάνος, Τσινκγρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63' Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (81' Μασάς), Μάντζης.

www.bnsports.gr







Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0