Football Talk

Η ιστορία θα «γράψει» πως ο Κάριους επιστρέφει… μοιραία σε τελικό για χάρη της Νιούκαστλ!

Η ιστορία θα «γράψει» πως ο Κάριους επιστρέφει… μοιραία σε τελικό για χάρη της Νιούκαστλ!

Τρομερή σύμπτωση, απίθανη ιστορία για τη Νιούκαστλ! Ο Νικ Πόουπ αποβλήθηκε στην ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ, ο Ντουμπράβκα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και έχει παίξε με αυτήν στο Λιγκ Καπ, και ο Κάριους επιστρέφει σε τελικό, παίζοντας στο «Νησί» μετά από δύο χρόνια!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να ηττώνται με 2-0, να βρίσκονται πίσω στο σκορ με δύο γκολ από τον 17ο κιόλας λεπτό και ένα πεντάλεπτο αργότερα, να βλέπουν τον βασικό τους γκολκίπερ να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Ο Νικ Πόουπ έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, η παράβαση καταλογίστηκε ευθύς αμέσως και ο διαιτητής τον απέβαλλε, με συνέπεια ο Έντι Χάου να μην υπολογίζει στον γκολκίπερ με τα περισσότερα clean sheet στην φετινή Premier League για τον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, ο Μάρτιν Ντουμπράβκα που τον αντικατέστησε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», επίσης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο τελικό της Νιούκαστλ μετά το 1999. Έχει αγωνιστεί φέτος με τη Γιουνάιτεντ στον θεσμό και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» επικρατήσουν, ο έμπειρος τερματοφύλακας θα πάρει μετάλλιο για την κατάκτηση!

Συνεπώς, μία λύση υπάρχει για τον Έντι Χάου. Ο Λόρις Κάριους, ο οποίος θα αγωνιστεί με φανέλα αγγλικής ομάδας, για πρώτη φορά μετά το 2019! Το τελευταίο του ματς μάλιστα στο Λιγκ Καπ; Τη σεζόν 2016-17, με τη Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον, μετρώντας δύο ματς και ισάριθμα γκολ κατά του, από ένα σε κάθε αναμέτρηση. Όπως και να έχει όμως, η ιστορία θα «γράψει» πως ο Κάριους θα αγωνιστεί ξανά με σύλλογο της Premier League, σε τελικό, μία πενταετία μετά τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα αλησμόνητα λάθη του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0