Football Talk

Βόκολος: «Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Βόκολος: «Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Λεωνίδας Βόκολος, μετά την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λαμίας στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα στην υπόθεση παραμονής:

«Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού προσπάθησαν τα παιδιά. Είχαμε ενέργεια στο πρώτο μισάωρο, ήμασταν καλά και βγήκαμε στην κόντρα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, κατάφερε να το διαχειριστεί. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας»

Για τη δύσκολη συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε:

«Θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για πέντε λεπτά, είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις, όπως κατά τη γνώμη μου συνέβη και σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0