Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 3-0: Μάρκους, λαμπρός την οδηγεί (Video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 3-0: Μάρκους, λαμπρός την οδηγεί (Video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε στο «Ολντ Τράφορντ» την Λέστερ την οποία και «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα παίρνοντας άνετη νίκη για την 24η αγωνιστική της Premier League

Ράσφορντ και Γιουνάιτεντ «καθάρισαν» την Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-0 και κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες των «κόκκινων διαβόλων» για τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι έχουν συλλέξει πλέον 49 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση στο -5 από την Άρσεναλ (με παιχνίδι περισσότερο) και μόλις στο -3 από την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ παραμένει στην 14η θέση και τους 24 βαθμούς

Πολύ κοντά στο γκολ η Λέστερ πριν καν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Κλέψιμο του Μπαρνς στο κέντρο του γηπέδου και μετά το ένα-δύο με τον Ιχενάτσο βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα στο 9’. Ο Ισπανός όμως αποσοβεί τον κίνδυνο με εξαιρετική επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ στο 10’ ο Σουτάρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Λέστερ συνεχίζει να καραδοκεί και στο 18ο λεπτό έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Τέτε πέρασε «ξυστά» από το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα

Ο «σωτήρας» της Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα δήλωσε ξανά παρών στο 20’ όταν  έβγαλε την τρομερή κεφαλιά του Ιχενάτσο πάνω από την γραμμή της εστίας του.

Η Λέστερ τις ευκαιρίες η Γιουνάιτεντ όμως το γκολ. Στο 25ο λεπτό ο Φερνάντες με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Ράσφορντ, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει στο έλεος του τον Γουόρντ και να μην αστοχεί για το 1-0. Ο Μάρκους σκοράρει για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» και φτάνει συνολικά τα 23 γκολ στην σεζόν, αριθμός ρεκόρ για τον ίδιο.

Μετά το γκολ η Γιουνάιτεντ δεν «έβγαλε το πόδι από το γκάζι». Στο 49’ είχε δοκάρι από κεφαλιά του Μαρτίνες και στο 51’ ο Γουόρντ «είπε όχι» σε καλό σουτ του Ράσφορντ μετά από ατομική του ενέργεια μέσα από την περιοχή.

Ασταμάτητος Ράσφορντ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 58ο λεπτό ο Φρεντ έστειλε τον Μάρκους σε άλλο ένα τετ-α-τε και εκείνος διπλασιάζει τα τέρματα των «κόκκινων» με δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 2-0. Φτάνοντας πλέον και τα 24 γκολ στην σεζόν.



Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το τρίποντο στο 61' με εξαιρετική συνεργασία των Σάντσο και Φερνάντες με τον πρώτο να ολοκληρώνει υποδειγματικά την άψογη ομαδική συνεργασία για το 3-0.   



Στο 80’ και αφού το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί ο Τεν Χαγκ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον 17χρονο Μαϊνού. Ο νεαρός πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ε. Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο (69’ Γουάν-Μπισάκα), Φρεντ( 59΄ΜακΤόμινι), Σάμπιτσερ (80’ Μαϊνού), Ράσφορντ (69’ Ελάνγκα), Φερνάντες, Γκαρνάτσο (46’ Σάντσο), Βέγκχορστ 

Λέστερ (Β. Ρότζερς): Γουόρντ, Κρίστιανσεν, Φάες, Σουτάρ, Καστάνιε, Ντιούσμπερι-Χολ (59’ Τίλεμανς), Μεντί (59’ Σουμαρέ), Μπαρνς, Μάντισον, Τέτε (75’ Πράετ), Ιχενάτσο (75’ Βάρντι)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0