Football Talk

Το έκανε και αυτό ο Μέσι: Πρώτο γκολ στην καριέρα του μετά το 90+4! (video)

Το έκανε και αυτό ο Μέσι: Πρώτο γκολ στην καριέρα του μετά το 90+4! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στη Λίλ, λυτρώνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός σταρ έχει πετύχει τόσα και τόσα γκολ, όμως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που σκοράρει στο 90+5.

Με το γκολ νίκης στην αναμέτρηση με τη Λίλ, ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα ακόμη επίτευγμα στη μεγάλη καριέρα του. Για πρώτη φορά σημείωσε γκολ σε πέμπτο λεπτό καθυστερήσεων. Αυτόματα έγινε το γκολ που έχει πετύχει στο αργότερο χρονικά σημείο της κανονικής διάρκειας ενός αγώνα.

Στο παρελθόν, ο Μέσι έχει σημειώσει πολλά γκολ στον εξτρά χρόνο των καθυστερήσεων. Όλα όμως έχουν σημειωθεί ως το τέταρτο λεπτό τον καθυστερήσεων. Στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια τη σεζόν 2014/15, «υπέγραψε» τη νίκη των Καταλανών (2-0) με γκολ στο 90+4.



Δύο χρόνια αργότερα, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι στο 94ο λεπτό. Το ματς ήταν ισόπαλο (2-2) και ο Μέσι ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να χαρίσει ένα σημαντικό «διπλό» στη Μπαρτσελόνα.



Ακόμη, σκόραρε στην ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπέτις τη χρονιά 2018/19. Η ομάδα της Σεβίλλης, είχε προηγηθεί με 2-4 με τον Αργεντινό να ευστοχεί από κοντά στο 90+4 και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 90+5, χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην Παρί Σεν Ζερμέν και συνδυάστηκε με ένα νέο ρεκόρ στη γεμάτη διακρίσεις καριέρα του.

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0