Football Talk

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε για 4ο συνεχόμενο Φεβρουάριο!

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε για 4ο συνεχόμενο Φεβρουάριο!

«Σοκ» στην Παρί Σεν Ζερμέν με το νέο τραυματισμό του Νεϊμάρ Τζούνιορ, που φαίνεται πως θα τον κρατήσει εκτός επαναληπτικού με τη Μπάγερν Μονάχου (8/3) για τους «16» του Champions League. Τέταρτος σερί τραυματισμός μήνα Φεβρουάριο για τον Βραζιλιάνο, που έχει χτυπήσει πέντε συνολικά φορές τον συγκεκριμένο μήνα!

 

Δεν μπορεί να...ησυχάσει με τίποτα! Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και πάλι στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ (19/2). Ο Βραζιλιάνος άσος αφού είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (17'), χτύπησε άσχημα στον αστράγαλο στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με φορείο.

Στην Παρί ήδη... τρέμουν στην ιδέα πως δε θα τον έχουν διαθέσιμο για τον μεγάλο επαναληπτικό απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο (8/3), εκεί όπου χρειάζονται ανατροπή του 1-0 για να προκριθούν στα προημιτελικά!

Αυτός ήταν ο πέμπτος τραυματισμός στην καριέρα του Νεϊμάρ που συμβαίνει μήνα Φεβρουάριο, με τους τέσσερις μάλιστα είναι... συνεχόμενοι, αφού αυτό το "σερί ατυχίας" ξεκίνησε το 2020. Ο Νέι τότε έχασε τέσσερα παιχνίδια της Παρί, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2021) έλειψε από εννέα ματς των "πρωτευουσιάνων", στο διάστημα 11/2-19/3 του 2021.

Πέρυσι ήταν απλώς θέμα… ενοχλήσεων, καθώς απουσίασε μονάχα από μια αναμέτρηση. Φέτος όμως τα πράγματα δείχνουν πιο σοβαρά και στην Παρί προσεύχονται ήδη για να γλυτώσουν τα...χειρότερα!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0