Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ 4-3: Μέσι και Εμπαπέ την γλίτωσαν από νέο «κάζο»!

Παρί Σεν Ζερμέν-Λιλ 4-3: Μέσι και Εμπαπέ την γλίτωσαν από νέο «κάζο»!
Ματς... ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Παρκ Ντε Πρενς» με την Παρί να πετυχαίνει ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην εντυπωσιακή Λιλ και να γλιτώνει χάρις στα αστέρια της (Εμπαπέ 87' και Μέσι 90+5') νέα απώλεια βαθμών! Ανυσηχία στο στρατόπεδο των Παριζιάνων για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ...
Οι Παριζιάνοι είδαν τη Λιλ να... τουμπάρει το υπέρ τους 2-0, αλλά ο Εμπαπέ αρχικά και ο Μέσι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας φάουλ απάντησαν για την υπερπολύτιμη νίκη με 4-3!



Μάλιστα, η ομάδα του Γκαλτιέ εκτός από το… σοκ της ανατροπής στο ματς, είχε να διαχειριστεί και αυτό με τον σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος στην αρχή του δεύτερου μέρους αποχώρησε με φορείο και δύσκολα προλαβαίνει τον επαναληπτικό με την Μπάγερν (8/3)!

Το ματς άρχισε με ιδανικό τρόπο για την Παρί αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο είχε προβάδισμα δύο γκολ με σκόρερ τους Κιλιάν Εμπαπέ (άδειασε με απίστευτη ντρίμπλα δύο αντιπάλους πριν κάνει το 1-0 στο 12') και Νεϊμάρ (έκανε το 2-0 με πλασέ στο 17').

Ωστόσο, η Λιλ μόνο... λευκή πετσέτα δεν πέταξε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 24ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά του Ντιακιτέ, μεταφέροντας πίεση στους Παριζιάνους.

Αυτή έγινε αισθητή στο δεύτερο μέρος, με τον Νεϊμάρ να αποχωρεί τραυματίας λίγα λεπτά μετά την έναρξή του και την Λιλ να κάνει σπουδαία ανατροπή, με τον Ντέιβιντ να φέρνει το ματς σε ισορροπία με πέναλτι και τον Μπαμπά να εκτελεί τον Ντοναρούμα στο 69'.

Η φάση αυτή εκνεύρισε τον Εμπαπέ που έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, με τον Γάλλο να πεισμώνει για ακόμη μία φορά και να κάνει το 3-3 στο 87ο λεπτό με πλασέ, για να δώσει... ασίστ για το κρεσέντο του Μέσι.

Αυτό έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις, με τον Αργεντινό μάγο να στήνει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή σε φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και να να στέλνει στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού, για να υπογράψει μία πολύ σημαντική νίκη για την Παρί στην οικονομία της φετινής Ligue 1.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0