Football Talk

Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Πίσω στην κανονικότητα για τους «νερατζούρι»

Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Πίσω στην κανονικότητα για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ  υποδέχθηκε την Ουντινέζε στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 23 αγωνιστική της Serie A. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν δύσκολα με 3-1 απέναντι στους σκληρά μαχόμενους φιλοξενούμενους.

Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Σαμπντόρια (0-0). Για την 23η αγωνιστική της Serie A η Ίντερ επικράτησε απέναντί στην Ουντινέζε με 3-1 και συνεχίζει να είναι μόνη της στην 2η θέση με 47 βαθμούς. Σε αντίθεση με την Ουντινέζε που παραμένει στην 9η θέση και τους 30 βαθμούς.    

 

Η Ίντερ πήρε προβάδισμα στο 20ο λεπτό. Μετά από κερδισμένο πέναλτι του Ντάμφρις ο Λουκάκου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση της Ουντινέζε ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’. Ο Περέιρα έδωσε όμορφη πάσα στον Λόβριτς και εκείνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Χαντάνοβιτς για το 1-1.

Η Ίντερ πίεζε για να πάρει ξανά το προβάδισμα αλλά ο Τζέκο σπατάλησε μία εξαιρετική ευκαιρία στο 72ο λεπτό. Ο Βόσνιος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά ο Ιταλός κίπερ με σταθερή απόκρουση αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το γκολ για την Ίντερ ήρθε στο επόμενο ακριβός λεπτό. Στο 73’ σε μία εξαιρετική αντεπίθεση ο Ντιμάρκο πάσαρε στο αμαρκάριστο Μκιταριάν και αυτός με υπέροχο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Σιλβέστρι και σημείωσε το 2-1.

Το τρίποντο κλείδωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 89’ με εξαιρετικό σουτ μετά από μία ταχύτατη αντεπίθεση των γηπεδούχων κάνοντας το 3-1. 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ινζάγκι): Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (46’ Νταμπρόσιο), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (66’ Τσαλχάνογλου), Μκιταριάν (84’ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (79’ Γκόσενς), Τζέκο, Λουκάκου (66’ Μαρτίνεζ) 

Ουντινέζε (Α. Σοτίλ): Σιλβέστρι, Εμπός (17 Μασίνα), Μπιγιόλ, Μπεκάο, Ουντότζι, Λόβριτς (75’ Αρσλάν), Γουάλας, Περέιρα (76’ Σάμαρτζιτς), Εχιζίμπουε, Θοβέν (61’ Σαξές), Μπέτο (76’ Εμποσέλε)


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0