Football Talk

Μόντσα – Μίλαν 0-1: Νίκη τετράδας με Μεσίας!

Μόντσα – Μίλαν 0-1: Νίκη τετράδας με Μεσίας!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μίλαν, μετά τα πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Serie A. Ο Ζούνιορ Μεσίας «υπέγραψε» τη νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα της φορμαρισμένης Μόντσα.

Δίχως να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Μόντσα με σκορ 1-0 ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα στο 2023 για την ομάδα του Παλαντίνο, που παραμένει με άνεση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ντι Γκρεγκόριο. Το σουτ του Λεάο στο 19’ από το ύψος της περιοχής κατέληξε στο δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας της Μόντσα είχε απάντηση σε διπλή προσπάθεια των Λεάο και Ντίαζ.


Τελικά, η Μίλαν κατάφερε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό, με σουτ του Ζούνιορ Μεσίας από τη γραμμή της περιοχής. Η Μόντσα είχε την πρώτη της καθαρή ευκαιρία στο 54’, όταν ο Πετάνια επιχείρησε να νικήσει τον Ταταρουσάνου μέσα από την περιοχή. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά, κρατώντας το μηδέν. Ο Στέφανο Πιόλι προχώρησε σε τρεις αλλαγές θέλοντας να δώσει ανάσες στην ομάδα του, όμως η Μόντσα ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο γκολ με το σουτ του Κιουρία στο 73ο λεπτό να σταματά στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τη Μίλαν να παίρνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα για την τετράδα της Serie A.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Μάρι, Μάρλον (70’ Γκίτκαερ), Ίτσο, Κιουρία, Πεσίνα, Ροβέλα (70’ Σένσι), Μπιριντέλι (59’ Καρμπόνι), Ντάνι Μότα (84’ Βαλότι), Καπράρι, Πετάνια (59’ Ματσίν)

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Τομόρι, Τιαό, Μεσίας (64’ Σαλεμέικερς), Κρούνιτς (83’ Μπακαγιόκο), Τονάλι, Ερναντέζ, Ντίαζ (64’ Ντε Κετελάρ), Λεάο (79’ Ρέμπιτς), Οριγκί (64’ Ζιρού)

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0