Football Talk

Bundesliga: Νέα «σφαλιάρα» της Γκλάντμπαχ στην Μπάγερν, σημαντικό βήμα παραμονής από την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Bundesliga: Νέα «σφαλιάρα» της Γκλάντμπαχ στην Μπάγερν, σημαντικό βήμα παραμονής από την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Λειψία και Φράιμπουργκ, ήττα για την Μπάγερν στο Μενχεγκλάντμπαχ, εύκολα η Στουτγκάρδη με βασικό τον Μαυροπάνο, νικη και για την Αίντραχτ Φρανκφκούρτης.

Η Λειψία με γκολ τον Φόρσμπεργκ και Λάιμερ, πέρασε από την έδρα της Βολσμπουργκ (0-3),ενώ Μπάγερν ηττήθηκε στο Γκλαντμπαχ (3-2), μένοντας με 10 παίχτες από νωρίς. Η Φράιμπουργκ συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς κέρδισε 0-2 στην έδρα της Μπόχουμ παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα ,ενώ η Στουτγκάρδη έκανε σημαντικό βήμα παραμονής κερδίζοντας εύκολα την Κολωνία με 3-0. Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Αϊντραχτ επιβλήθηκε της Βερντερ 2-0. 

Η Λειψία έβαλε «φωτιά» στην κορυφή μετά και την εκτός έδρας νίκη της στην Βόλσφμπουργκ.  Ο Φορσμπεργκ άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο σουτ στο 14ο΄και ο Λάϊμερ   σφράγισε την νίκη της ομάδας του στο 85ο΄. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Σομποζλαϊ στο 90+2ο.

Κακός δαίμονας της Μπάγερν έχει γίνει η Γκλαντμπαχ. Η ομάδα του Μονάχου  έχει να κερδίσει από τις 8 Μάιου το 2021 φτάνοντας σήμερα τα 6 σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα του Φαρκε. Η αποβολή του Ουπαμεκανό στο 8ο΄ηταν καταδικαστική για το σύνολο του Νάγκελσμαν. Το σκορ άνοιξε ο Στίντλ ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Τσούπο Μοτίνγκ σημειώνοντας το 8ο του γκολ για φέτος. Ο Χόφμαν ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 55ο΄και ο Τουράμ έκανε τρία τα γκολ στο 84ο΄. Το μόνο που κατάφερε η Μπάγερν ήταν να μειώσει με τον Τελ στο 90+3. 

Στην έδρα της Μποχουμ η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Γκρέγκοριτς και Χόλερ στο 39ο΄και 51ο΄λεπτο αντίστοιχα. Στο 63ο΄ο Λοσίλα άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες. Πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ για την έξοδο στην Ευρώπη.  

Πολύ σημαντικό βήμα παραμονής για την Στουτγάρδη. Επιβλήθηκε με 3-0 της Κολωνίας και πλέον βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Ζιλ Ντίας με υπέροχο σουτ ενώ Σόσα και Κουλιμπαλί σημείωσαν τα αλλά δυο γκολ.

Στην Φρανκφούρτη, η Αϊντραχτ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας την Βέρντερ Βρέμης με 2-0 . Ο Φριέντλ άνοιξε το σκορ στέλνοντας καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ ο πολύ φορμαρισμένος Κολο Μουανί διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του στο 52ο΄λεπτο. Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γκλάσνερ πάτησε στην 6η θέση κυνηγώντας την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

Βόλσμπουργκ - Λειψία 0-3

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου 3-2

Μπόχουμ- Φράιμπουργκ 0-2

Στουτγάρδη – Κολωνία 3-0

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης- Βέρντερ Βρέμης 2-0 


Γιώργος Ρουμελιώτης

 

 






www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0