Football Talk

Ντι Μαρία: «Στην Παρί έχουν τον Μέσι κι έδωσαν όλες τις εξουσίες στον Εμπαπέ!»

Ντι Μαρία: «Στην Παρί έχουν τον Μέσι κι έδωσαν όλες τις εξουσίες στον Εμπαπέ!»
«Βέλη» του Άνχελ Ντι Μαρία προς την Παρί Σεν Ζερμέν.
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Άνχελ Ντι Μαρία στο ESPN, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν τον Κιλιάν Εμπαπέ και τις εντάσεις που έχουν ακολουθήσει, εξαιτίας αυτού.

«Νομίζω ότι η Γαλλία γενικά έχει δώσει στον Μπαπέ πολλές ευθύνες. Οι άνθρωποι, ο πρόεδρος, η PSG. Τον έκαναν να μείνει ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και του έδωσαν όλη τη δύναμη να είναι αυτός και κανένας άλλος. Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά, του έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη έχοντας δίπλα του τον καλύτερο στην ιστορία (ενν. τον Λιονέλ Μέσι)» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Είναι δύσκολο να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Νομίζω ότι του έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη επειδή είναι Γάλλος, γεννήθηκε εκεί, κέρδισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει μια εξαιρετική καριέρα μπροστά του. Αλλά πέρα από όλα αυτά, όταν ήμουν στην Παρί (ενν. ο Εμπαπέ) ήταν ένα καλό παιδί και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ» κατέληξε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, που αγωνίστηκε από το 2017 έως το 2022 στους Παριζιάνους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0