Football Talk

Σασουόλο – Νάπολι 0-2: Οι… συνήθεις ύποπτοι με «γκολάρες» έφεραν την 7η σερί νίκη! (video)

Σασουόλο – Νάπολι 0-2: Οι… συνήθεις ύποπτοι με «γκολάρες» έφεραν την 7η σερί νίκη! (video)

Η Νάπολι χάρις σε δύο φανταστικά γκολ από τους Κβαρατσχέλια και Οσιμέν πανηγύρισε για έβδομη σερί φορά τη νίκη στην Serie A, αυτή τη φορά στην έδρα της Σασουόλο (2-0).

«Καλπάζει» προς τον τίτλο η Νάπολι, η οποία πέρασε ένα άνετο βράδυ στην έδρα της Σασουόλο. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-0 και έτσι έφτασαν τις εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Πλέον η ομάδα του ιταλικού Νότου είναι στο +18 από τη δεύτερη Ίντερ και μοιάζει ήδη να έχει κλειδώσει το «Σκουντέτο».

Σε ένα ακόμη ματς, τα «κάστανα από τη φωτιά» έβγαλαν οι Κβαρατσχέλια και Οσιμέν που σκόραραν τα γκολ της ομάδας τους. Ο Γεωργιανός «χτύπησε» πρώτος στο 12’ και μετά από ένα τρομερό σλάλομ «έγραψε» το 1-0.


Είκοσι λεπτά μετά, στο 32’, ήταν σειρά του Οσιμέν να πάρει το… όπλο του. Ο Νιγηριανός φορ απέδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, αφού για 7ο σερί ματς βρήκε δίχτυα. Μάλιστα για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να περάσει την μπάλα από την τρύπα της βελόνας σε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.


Η Σασουόλο προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, σκόραρε στο 41’ αλλά είδε τον VAR να της ακυρώνει το γκολ για οφσάιντ. Κάτι ανάλογο συνέβη και για τη Νάπολι στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5’), όταν ο Σιμεόνε νίκησε τον Κονσίλι για το 3-0, αλλά ούτε αυτό το γκολ μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο (Α. Ντιονίσι): Κονσίλι, Ζορτέα, Έρλιτς, Ρούαν, Ροζέριο, Φρατέζι (85' Μαρτίνες), Λοπέζ (85' Ομπιάνγκ), Ενρίκε (79' Θορστβέντ), Μπαϊράμι (79' Σεϊντέ), Ντεφρέλ (57' Πιναμόντι), Λοριέντ.

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μιν Κιμ, Ολιβέρα, Ανγκισά (78' Εντομπελέ), Λόμποτκα, Έλμας (85' Τζερμπίν), Πολιτάνο (58' Ζιελίνσκι), Όσιμεν (85'΄Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (79΄Λοσάνο).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0