Football Talk

Νεϊμάρ: Η Παρί έβγαλε «στο σφυρί» την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου για… ψίχουλα!

Νεϊμάρ: Η Παρί έβγαλε «στο σφυρί» την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου για… ψίχουλα!

Παρί Σεν Ζερμέν και Νεϊμάρ περνάνε… κρίση, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο Αλ Κελαϊφί βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι και έχει ορίσει τιμή 60 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο σταρ!

«Ξένο σώμα» φαίνεται να είναι ο Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο καιρό. Οι φήμες για το μέλλον του Βραζιλιάνου έχουν… φουντώσει για τα καλά, με αποκορύφωμα την αδιαφορία που φαίνεται να έδειχνε ο επιθετικός των Παριζιάνων μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, παίζοντας πόκερ!

Ο αρχηγός της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ πέταξε… μπηχτές για ορισμένους συμπαίκτες του και είναι δεδομένο ότι ένας εκ των αποδεκτών ήταν ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien», ο πρόεδρος της QSI  έχει ήδη ξεκινήσει συναντήσεις με την Τσέλσι για να προσπαθήσει να βγάλει τον Βραζιλιάνο σταρ εκτός ομάδας. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί θα ήταν πρόθυμος να αφήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου... έναντι 60 εκατομμυρίων!

Ένα ποσό που δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα χρήματα που σπατάλησε η Παρί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017 (222 εκατ. ευρώ)!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0