Football Talk

ΑΕΚ: Το πρότζεκτ Ζίνι και οι επόμενοι…

ΑΕΚ: Το πρότζεκτ Ζίνι και οι επόμενοι…

Η πίστη που έχουν όλοι στην ΑΕΚ στον ηλικίας 21 ετών διεθνή με την Ανγκόλα επιθετικό, αλλά και το σκάουτινγκ και για άλλα ταλέντα

Η ΑΕΚ το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς και έκανε δικό της τον Ζίνι, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028. Ο Ζίνι είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ και έχει εγκρίνει ο Ματίας Αλμέιδα. Πρόκειται για παίκτη που έχει τσεκαριστεί εδώ και μήνες, με την Ένωση να προχωρά αρχικά στον εξάμηνο δανεισμό του από την πρώην ομάδα του, την Clube Desportivode Agosto και πριν καν συμπληρωθούν οι έξι μήνες, η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του! Σε αυτή την απόφαση οδηγήθηκε τόσο απ’ όσα έχουν δει οι άνθρωποι της ομάδας από τον 21χρονο επιθετικό στην ΑΕΚ Β αυτούς τους τρεις μήνες που προπονείται στα Σπάτα, όσο κυρίως η σιγουριά που υπάρχει για την εξέλιξή, μέσω του σκάουτινγκ που έχει γίνει.

Πρόκειται για παίκτη σε σούπερ ηλικία και διεθνή επτά φορές με την Ανγκόλα (έχει βάλει ήδη τέσσερα γκολ). Στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Ζίνι έχει την… πρώτη ύλη ενός καλού επιθετικού, που αν δουλευτεί σωστά, μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον δούμε να προπονείται υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και ίσως να πάρει μέρος και στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ πάντως δουλεύει παράλληλα κι άλλα πρότζεκτ όπως η περίπτωση του Ζίνι. Υπάρχουν παίκτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, όπου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν αρχικά για την ΑΕΚ Β και σταδιακά να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0