Football Talk

Τσάβι: «Καθαρό πέναλτι το χέρι του Φρεντ, μπορούμε να προκριθούμε στο Ολντ Τράφορντ»

Τσάβι: «Καθαρό πέναλτι το χέρι του Φρεντ, μπορούμε να προκριθούμε στο Ολντ Τράφορντ»
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Καμπ Νου, ο Τσάβι στάθηκε στο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ομάδας του και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να προκριθεί στον επαναληπτικό της Αγγλίας.
Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Τσάβι για το πέναλτι που δεν καταλογήστηκε υπέρ της ομάδας του στο 85ο λεπτό. Ο Ισπανός τενικός υποστήριξε πως η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Φρεντ, σε μια φάση που θα μπορούσε να είχε κρίνει το τελικό αποτέλεσμα:

«Είπα στον διαιτητή ότι είναι πέναλτι. Πολύ καθαρό. Δεν ήταν σε φυσική θέση, ο διαιτητής μου είπε ότι ήταν, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε ένα σφύριγμα για χέρι. Ήδη μας έκλεψαν ένα στο Μιλάνο. Και είπαν ότι το έλεγξαν, μου φαίνεται απίστευτο», σημείωσε για τον διαιτητή.

Ωστόσο, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τόνισε πως πιστεύει στην πρόκριση στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας (23/2):

«Έχω την αίσθηση ότι τα πήγαμε καλά. Κυριαρχήσαμε σε αρκετές φάσεις, υπήρχαν περιστάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά στο τέλος το είχαμε. Η συμπεριφορά της ομάδας μου ήταν εντυπωσιακή. Ήταν μια σκληρή μάχη και θα πάμε στο Μάντσεστερ για να προκριθούμε. Είχα δηλώσει από πριν ότι η σειρά θα κρινόταν στο Μάντσεστερ. Μπορούμε να κερδίσουμε εκεί»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0