Football Talk

Europa Conference League: Λύτρωση… στο φινάλε για ΑΕΚ Λάρνακας, άντεξε με 10 παίχτες η Λάτσιο!

Europa Conference League: Λύτρωση… στο φινάλε για ΑΕΚ Λάρνακας, άντεξε με 10 παίχτες η Λάτσιο!

Ισχνό προβάδισμα για  ΑΕΚ Λάρνακας (1-0) ,Λάτσιο (1-0) και Λουντογκόρετς (1-0) , διπλό πρόκρισης για την Παρτίζαν μέσα στην Μολδαβία (0-1).

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο επικρατώντας της Ντνιπρο με 1-0 αποκτώντας μικρό προβάδισμα ,ενώ η Λάτσιο των 10 παιχτών κέρδισε την Κλουζ (1-0) . Στα άλλα δυο παιχνίδια η Λουντογκόρετς επιβλήθηκε της Άντερλεχτ  και η Παρτίζαν πήρε μεγάλο διπλό στην Μολδαβία επι της Σέριφ Τιρασπόλ

Στην Κύπρο ΑΕΚ Λάρνακας στην πρώτη συμμετοχή σε νοκ-άουτ φάση πηρέ μεγάλη νίκη  κόντρα στην Ουκρανική Ντνιπρο με σκορ 1-0.  Ο Γκαρσία άνοιξε το σκόρ στο 84ο΄με τους Κύπριους να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Στην Ιταλία, πάρα το γεγονός πως η Λάτσιο έμεινε με δέκα παίχτες από νωρίς , λόγω της αποβολής του Πάτριτς ,κατάφερε να πάρει την νίκη με τον συνήθη ύποπτο Τσίρο Ιμόμπιλε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ για φέτος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην Βουλγαρία η Λουντογκόρετς πήρε το προβάδισμα με το γρήγορο γκολ του Ιγκόρ Τιάγκο από το 9ο΄με την Άντερλεχτ να είναι καλύτερη στην συνέχεια, άλλα να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Παρτίζαν , η οποία κέρδισε μέσα στην Μολδαβία την Σέριφ Τιρασπόλ 0-1. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν με τον Γκόμεζ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και παρότι βρέθηκαν με παίχτη λιγότερο από το 50ο΄, λόγω της αποβολής του Βουγιασιτς κατάφερε να κρατήσει το υπερ της σκορ αποκτώντας σαφές προβάδισμα για την ρεβάνς.

Γιώργος Ρουμελιώτης 

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0