Football Talk

Ρόμα: «Τέλος» στο τρομερό σερί 33 αγώνων στην Ευρώπη που σκοράρει! (video)

Ρόμα: «Τέλος» στο τρομερό σερί 33 αγώνων στην Ευρώπη που σκοράρει! (video)

Η Ρόμα απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 33 σερί ματς στην Ευρώπη!

Σχετικά Άρθρα

Το εκπληκτικό σερί της Ρόμα έλαβε τέλος στην Αυστρία. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ματς της σειράς για τα πλέι-οφ του Europa League. Έτσι, χρειάζεται να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Ρώμης για να πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι «τζιαλορόσι» θα αισθάνονται σαφώς απογοητευμένοι μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση και δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ωστόσο, ο Φίλιπ Κον ύψωσε… τείχος μπροστά από την εστία του και σταμάτησε κάθε προσπάθεια των Ρωμαίων.

Όταν μάλιστα δεν μπορούσε ο Ελβετός τερματοφύλακας να επέμβει, το έκανε το… δοκάρι για χάρη του. Στο 73’ ο Κριστάντε έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στην κάθετη δοκό της εστία της Σάλτσμπουργκ, ενώ στο 82’ ο Μπελότι ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης ευκαιρίας της Ρόμα στο ματς.

Μέσα από τη μικρή περιοχή ο Ιταλός φορ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κον, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από την επέμβαση του 24χρονου γκολκίπερ και να απομακρύνεται.

Αφού λοιπόν η Ρόμα δεν μπόρεσε, βρέθηκε ο Νικολάς Καπάλντο για να χαρίσει τη νίκη στην Σάλτσμπουργκ με κεφαλιά στο 88’.


Το τελικό σκορ (1-0) αποτελεί ένα σημαντικό προβάδισμα για τους Αυστριακούς, αλλά η επιτυχία τους αποκτά μεγαλύτερη αξία, από την στιγμή που δεν δέχθηκαν γκολ από τους Ιταλούς.

Κι αυτό γιατί η Ρόμα έχει σκοράρει και στους 33 πιο πρόσφατους αγώνες που έχει δώσει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση! Αν μάλιστα είχε καταφέρει να πετύχει γκολ την Πέμπτη (16/2) θα έφτανε τα 34, όσα είχε και η Παρί Σεν Ζερμέν, από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Αύγουστο του 2020, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που παρουσίασε ανάλογο σερί.

Πριν από τη Σάλτσμπουργκ, η προηγούμενη ομάδα του κράτησε το «μηδέν» κόντρα στη Ρόμα ήταν η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ για τη φάση των ομίλων του Europa League το 2020.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0