Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε 4-0: Ο Μπενζεμά ξεπέρασε τον Ραούλ και μείωσε στους 8 από τη Μπαρτσελόνα! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Έλτσε 4-0: Ο Μπενζεμά ξεπέρασε τον Ραούλ και μείωσε στους 8 από τη Μπαρτσελόνα! (video)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης -στο πρωτάθλημα- ξεπερνώντας τον Ραούλ και η "βασίλισσα" μείωσε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη Μπαρτσελόνα, μετά το εύκολο 4-0 επί της Έλτσε.

Ήταν ένα γιορτινό βράδυ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ Μαδρίτης που το περασμένο Σάββατο (11/2) κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για πέμπτη φορά στην ιστορία της, είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να ξεπερνάει τον θρυλικό Ραούλ και να γίνεται ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι "μερένγχες" επικράτησαν...σβηστά με 4-0 της Έλτσε και μείωσαν στους οκτώ τη διαφορά από την πρώτη θέση και τη Μπαρτσελόνα.

Η....παγκόσμια πρωταθλήτρια μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ασένσιο άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε περιοχή και πλάσαρε όμορφα τον Μπαντία.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντσελότι έψαξαν -άμεσα- και το δεύτερο γκολ και είχαν καλές στιγμές με Μπενζεμά (12', 15') και Βαλβέρδε (21'). Τελικά, αυτό ήρθε με τον πιο ιδανικό τρόπο. Στο 31', ο Ρόκο έκανε χέρι σε κεφαλιά του Μπενζεμά, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, ο Γάλλος ευστόχησε και έγραψε ιστορία! Ξεπέρασε τον Ραούλ (227 γκολ) και έγινε ο δεύτερος τοπ σκόρερ της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 229 γκολ σε 428 εμφανίσεις.

Με τη συμπλήρωση των 45', ο Ροντρίγκο κέρδισε και δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Μπενζεμά μετέτρεψε σε γκολ το 10ο εφετινό (πέναλτι) και έστειλε τις ομάδες με το 3-0 στα αποδυτήρια!



Στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε να περάσουμε τη μια ώρα αγώνα, για να δούμε τον Μπαντία να λέει "όχι" στο σουτ του Ασένσιο (64').

Και εκεί που είχε.."σβήσει" το ματς, ο Λούκα Μόντριτς έδειξε -και πάλι- την κλάση του. Στο 80' ο Κροάτης με φανταστικό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο πλαινό δίχτυ για το 4-0!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (68' Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Βαλβέδρε (68' Τσουαμενί), Καμαβινγκά, Θεμπάγιος (69' Μόντριτς), Ασένσιο (81' Αρίμπας), Ροντρίγκο, Μπενζεμά (77' Μαριάνο).

Έλτσε (Πάμπλο Μακίν): Μπαντία, Γκονθάλεθ (73' λ.τ. Λιρόλα), Ρόκο (58' Βερδού), Μαγκαγιάν, Καρμόνα, Γκούτι (57' Ντιόπ) , Γκουμπάου, Κλερκ, Φιδέλ (58' Μορέντε), Πόνσε, Εντεκά (66' Μπογέ).

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0