Football Talk

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-2: Νίκη με υπογραφή Μπεν και προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου!

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-2: Νίκη με υπογραφή Μπεν και προβάδισμα πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου!
Νίκη για τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια και ευκαιρία πρόκρισης στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου.
Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει την νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια με 2-1 σε ένα ματς γεμάτο ένταση και δύο αποβολές. Παρά το οτι η Ομόνοια ήταν εμφανώς καλύτερη, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου.
 
_

 Στο 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι παίρνουν το προβάδισμα με γκολ του Ανσαριφάρντ ύστερα από ατομική κίνηση του Παπουλή. Κατόπιν ελέγχου για οφσάιντ, το γκολ μετράει κανονικά και η Ομόνοια προηγείται με 1-0.

Ύστερα από έντονη διαμρτυρία του Αυγουστή, με αφορμή φάουλ που καταλογίστηκε στην Ομόνοια, ο ίδιος βλεπει την κόκκινη κάρτα και το «τριφύλλι» στο 44' μένει χωρίς προπονητή.

Στο 52' γκόλ για τον ΑΠΟΕΛ και 1-1, έπειτα από κεφαλιά του Καρώ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Μπεν.

Στο 59ο λεπτό η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκει και δεύτερο τέρμα με τον Κωνσταντίνοφ, ωστόσο ο Μακέντα ύστερα από έλεγχο βρέθηκε σε αντικανονική θέση και το γκολ ακυρώθηκε.

Η δεύτερη αποβολή του αγώνα ήρθε στο 69’ όταν ο Καρώ έκανε φάουλ σε βάρος του Μπεσέντιν και πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελικό σκόρ διαμορφώθηκε σε 2-1στο 85' με γκολ του Ντάλσιο ύστερα από το δεύτερο πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Μπεν.




www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0