Football Talk

Σαμπντόρια - Ίντερ 0-0: Και το πρωτάθλημα «χάρισμα» στη Νάπολι

Σαμπντόρια - Ίντερ 0-0: Και το πρωτάθλημα «χάρισμα» στη Νάπολι
Η Ίντερ «κόλλησε» στο 0-0 (13/02) κόντρα στη Σαμπντόρια κι έμεινε στο -15 από την κορυφή της Serie A.
Νέα «γκέλα», νέο «δώρο» στη Νάπολι, που πλέον βρίσκεται στο +15 στην κορυφή της Serie A!

Η Ίντερ «επέστρεψε» στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά από δύο σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, «κόλλησε» στο 0-0 (13/02) κόντρα στη Σαμπντόρια και κάπως έτσι, δίνει το δικαίωμα στους «παρτενοπέι» να σκέφτονται από την 22η αγωνιστική, πώς θα πανηγυρίσουν το Σκουντέτο μετά από 33 χρόνια.

Το σύνολο του Ιντζάγκι μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό, έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αουντέρο, ωστόσο, είχε απάντηση στο σουτ του Λουκάκου, απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Οι «νερατζούρι» επέμειναν, αλλά τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι Νταρμιάν (20') και Ντιμάρκο (54') είχαν την ίδια κατάληξη, μερικά εκατοστά δηλαδή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν, αλλά ούτε απειλούνταν και σχετικά αθόρυβα, κατάφεραν να διατηρήσουν το ματς χωρίς σκορ (13/02, 0-0), έως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαμπντόρια (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Αουντέρο, Μουρίγιο, Νιούτινγκ, Αμιόνε, Ζανόλι (85' Παολέτι), Κισάνς (59' Σαμπίρι), Γουίνκς, Αουγκέλο, Τζούρισιτς (72' Ρινκόν), Γκαμπιαντίνι (72' Μούρου), Λάμερς (85' Κουαλιαρέλα).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (66' Ντάμφρις), Μπαρέλα (66' Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν (90' Καρμπόνι), Γκόσενς (46' Ντιμάρκο), Μαρτίνες, Λουκάκου (66' Τζέκο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0