Football Talk

Θεοδωρίδης: «Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Θεοδωρίδης: «Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Συγγνώμη από τον γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ, για τα όσα βίωσαν στον περσινό τελικό του Champions League.

Σχετικά Άρθρα
Το πόρισμα της επιτροπής που ορίστηκε από την UEFA, για να υποδείξει τους υπαίτιους για όσα τραγικά εξελίχθηκαν στον τελικό του Champions League του 2022, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, εξέθεσαν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γενικός Γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ζήτησε συγγνώμη, ειδικά από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάζονταν ως οι υπεύθυνοι για τα γεγονότα στο Παρίσι.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ γι' αυτά που βίωσαν αρκετοί εξ αυτών και για τα μηνύματα που προβλήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να κατηγορηθούν άδικα για την κατάσταση που προκάλεσε την καθυστερημένη έναρξη του τελικού.

Η UEFA θα συνεργαστεί στενά με τους οργανωμένους οπαδούς, τους συλλόγους των δύο φιναλίστ, τις ομοσπονδίες των διοργανωτριών χωρών και τις τοπικές αρχές, ώστε στο μέλλον να πραγματοποιήσει εντυπωσιακούς τελικούς. Στόχος της ομοσπονδίας είναι να απολαύσουν το παιχνίδι σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0