Football Talk

Νεϊμάρ: «Υπάρχουν πάντα φήμες, δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό»

Νεϊμάρ: «Υπάρχουν πάντα φήμες, δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό»

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μονακό, ο Νεϊμάρ τοποθετήθηκε για τις φήμες και τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του.

Ο Νεϊμάρ, η πιο ακριβή μεταγραφή του κόσμου, έχει προκαλέσει «σάλο» στον γαλλικό τύπο με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να αποχωρεί από την Παρί Ζεν Σερμέν, παρότι το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το 2025 κι υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Τα Μέσα κάνουν λόγο για κρίση στα αποδυτήρια των Παριζιάνων, με τον 31χρονο Βραζιλιάνο να παίρνει θέση για όσα ακούγονται υποστηρίζοντας πως τα περισσότερα είναι ψευδή.

«Ναι, υπήρξε μια μικρή συζήτηση με τον Λουίς Κάμπος. Δεν συμφωνήσαμε, αλλά συμβαίνει. Σε εμάς συμβαίνει κάθε μέρα. Αλλά τους αγαπώ όλους. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγάπη ή φιλία. Φυσικά υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Αλλά μερικές φορές, δεν συμφωνούμε, συμβαίνει.

Είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες μας εμφανίσεις δεν ήταν καλές. Κάναμε ήττες και δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε . Η Παρί έχει συνηθίσει να κερδίζει κάθε παιχνίδι, οπότε όταν υπάρχουν ήττες, είναι βέβαιο ότι θα μας αναστατώσει. Οι συζητήσεις είναι θεμιτές. Είναι μέρος της διαδικασίας βελτίωσης του εαυτού μας. Λέει ο ένας στον άλλο τι σκεφτόμαστε. Κάνουμε διάλογο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μερικές φορές υπάρχουν φήμες που βγαίνουν στον Τύπο με κακία. Γυρίζει πολύ γρήγορα τον κόσμο. Οι άνθρωποι βλέπουν πολλά και μερικές φορές είναι ψέματα. Είναι περίπλοκο», δήλωσε ο Νεϊμάρ και συνέχισε:

«Είναι η έκτη μου σεζόν στην Παρί και δεν είναι εύκολο. Από την άφιξή μου, συμβαίνει να βγαίνουν φήμες ανά στιγμές της σεζόν. Υπάρχουν πάντα φήμες. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό. Δεν είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Είμαι στο σύλλογο ως παίκτης. Αλλά ενοχλεί τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε τι συμβαίνει, γιατί δεν είναι δυνατόν όλα όσα συμβαίνουν στο καμαρίνι μας να καταλήγουν στον Τύπο. Είναι πολύ λυπηρό γιατί υπάρχουν θέματα που μπορούν να μείνουν μεταξύ μας. Πρέπει να μένουν μεταξύ μας. Όταν βγαίνουν τέτοιες πληροφορίες, είμαστε θυμωμένοι, αλλά είναι δύσκολο να μάθουμε από πού προέρχεται η διαρροή. Σας εγγυώμαι ότι πολλές πληροφορίες είναι ψευδείς, ακόμα κι αν κάποιες από αυτές είναι αληθινές . Είναι μέρος των ψεμάτων».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0